Asayiş
  • 25.10.2020 11:17

Ankara'nın uyuşturucu baronu yakalandı

Ankara‘da uyuşturucu ticaretinin baronu Emre Z. yakalandı. Ankara’da düzenlenen operasyonda, 2018’de çökertilen ve o dönem kentteki uyuşturucu ticaretinin yüzde 70’ini elinde bulundurduğu iddia edilen suç örgütünün yöneticisi Emre Z. yakalandı.

Ankara’da uyuşturucu ticaretinin baronu Emre Z. yakalandı

2018 yılında uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen helikopter destekli “Kalkan” operasyonunda, aralarında örgüt lideri Muzaffer Arkaç’ın da yer aldığı 3’ü polis 111 kişi yakalanmıştı.

AFGANİSTAN’DAN GETİRİLİYOR

2018’deki Kalkan operasyonunda yakalanan torbacı Ö.D. itirafçı olmuş, mahkemedeki ifadesinde, Afganistan üzerinden getirilen eroinin saf halde Van ve Hakkari’den kamyon ve tırlarla Ankara’ya sokulduğunu, katkı maddesiyle çoğaltılmasının ardından örgüt yöneticileri Ünal L, Rasim G, Tayfun G. ve Emre Z. tarafından torbacılara satıldığını söylemişti.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Bu soruşturmanın yanı sıra çok sayıda suçtan aranan örgüt yöneticisi Emre Z’nin saklandığı adresi belirleyen Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Özel Harekat polislerinin de katılımıyla söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, kendilerine direnen ve kaçmaya çalışan zanlıyı yakaladı.

Emre Z’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bir önceki yazımız olan Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor hazırlıklarını tamamladı başlıklı makalemizde Ankara Haberleri, Gençlerbirliği ve gençlerbirliği haber hakkında bilgiler verilmektedir.

Güncellenme Tarihi : 25.10.2020 11:18

İLGİLİ HABERLER