Yaşam
  • 28.3.2024 11:08

Anne Hathaway sahnede hamile kadın rolü yaparken düşük yaptı

Anne Hathaway, hamile kalmanın neden her zaman 'tamamen olumlu' olmadığını açıkladı..

Anne Hathaway, annelik yolculuğunda zor bir anını anlattı ve 2015 yılında "her gece sahnede doğum yapmak zorunda kaldığı" bir oyunda rol alırken düşük yaptığını söyledi.
Anne Hathaway'ın ilk kez duyurduğu bu olay büyük şaşkınlıkla karşılandı..

“İlk defa benim için işe yaramadı. Bir oyun oynuyordum ve her gece sahnede doğum yapmak zorunda kalıyordum” diyen Oscar ödüllü oyuncu ve iki çocuk annesi, Pazartesi günü Vanity Fair'de yayınlanan bir röportajda şunları söyledi .

Vanity Fair'e göre düşük yapması, Broadway dışındaki tek kadın şovu "Grounded"ın altı haftalık çalışması sırasında meydana geldi.

Hathaway, performanslardan sonra sahne arkasını ziyaret eden arkadaşlarıyla birlikte "gerçeğe sadık kalması gerektiğini" söyledi. "Sahnede her şey yolundaymış gibi davranırken bunu içimde tutmak çok fazlaydı."

"Öyleyse, diğer taraftayken (birisi için mutlu olmak için zarafete sahip olmanız gerektiği yerde) benim için işler iyi gittiğinde kız kardeşlerime şunu söylemek istedim: 'Her zaman zarif olmak zorunda değilsiniz' . Seni görüyorum ve sen oldum,” diye devam etti…

"Bir şeyi bu kadar çok istemek ve bir şeyi yanlış mı yaptığınızı merak etmek gerçekten zor" diye ekledi.

Anne olduğundan bu yana daha uysallaştığını söyleyen 41 yaşındaki kadının, eşi Adam Shulman'dan iki çocuğu var.

2019'da ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyururken , Instagram gönderisinde "Bu bir film için değil...#2" yazdı ve şunları ekledi: "Şaka bir yana, kısırlık ve hamile kalma cehenneminden geçen herkes için lütfen bunun öyle olmadığını bilin. her iki hamileliğime de düz bir çizgi. Sana ekstra sevgi gönderiyorum.”

O an hakkında yorum yapan “Les Misérables” yıldızı şunları söyledi: “Hamile kalmaya çalışırken hissettiğim acı göz önüne alındığında… hikayenin bundan çok daha incelikli olduğunu bildiğim halde, tamamen mutlu bir şey paylaşmak samimiyetsiz olurdu. 

"Bana istatistiksel olarak oldukça normal görünen bir şeyden utanmayacaktım" diye ekledi.

Mayo Clinic'e göre bilinen gebeliklerin yaklaşık %10 ila %20'si düşükle sonuçlanıyor ve gerçek rakam muhtemelen daha yüksek .

Hathaway, birçok arkadaşının benzer deneyimler yaşadığını öğrendiğinde şok olduğunu söyledi.

“Neden gereksiz yere izole edilmiş hissediyoruz? Hasar aldığımız yer orası. Bu yüzden bu konuyu konuşmaya karar verdim" dedi. “Kalbimi kıran, aklımı başımdan alan ve bana umut veren şey, üç yıl boyunca neredeyse her gün bir kadının gözyaşları içinde yanıma gelmesi ve benim ona sarılmamdı çünkü o bu acıyı etrafımda taşıyordu. ve birdenbire artık tamamı onun değildi.”

Güncellenme Tarihi : 29.3.2024 10:51

İLGİLİ HABERLER