Asayiş
  • 30.9.2021 10:41

Anne ve iki çocuğu ölü bulundu! İhbar eden baba kayıp

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Aynur Mert (41) ile çocukları Aleyna (16) ve Mehmet Ali Mert (14) evde ölü bulundu. Anne ve iki çocuğunun zehirlenerek öldüğü üzerinde durulurken, askeri personel babadan ise haber alınamıyor.

Son dakika : Baba Osmaniye'de gözaltına alındı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğunun cesedi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Hatay'da anne ve 2 çocuğu evlerinde ölü bulundu

Anne Aynur Mert (41), çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali’nin cesedi, cenaze aracıyla İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

İskenderun’da evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğunun cesedi morga kaldırdı
 
İHA
İskenderun’da evde ölü bulunan anne ve 2 çocuğunun cesedi morga kaldırdı

Cenazelerin evden çıkarılışını komşuları gözyaşları ile izlerken ailenin kavga geçimsizlik gibi hallerini görmediklerini söylediler.

 

Cenazelerin evden çıkarılışını komşuları gözyaşları ile izledi.
 
 
Cenazelerin evden çıkarılışını komşuları gözyaşları ile izledi.

Öte yandan askeri personel olan baba Turgay Mert’ten haber alınamazken, anne ve çocuklarının zehirlenerek öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

 

İskenderun'da anne ve iki çocuğu evlerinde ölü bulundu
 
 
İskenderun'da anne ve iki çocuğu evlerinde ölü bulundu

Denizciler Mahallesi’nde bir apartmanda yaşayan anne ve 2 çocuğundan haber alamayan yakınları polisi aramış, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, girdikleri evde anne ve 2 çocuğunun cansız bedenini bulmuştu.

OLAYLA İLGİLİ FLAŞ BİR GELİŞME YAŞANDI! BABA YAKALANDI

SON DAKİKA: Hatay'da anne ve iki çocuğu evde ölü bulunmuştu! Şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki evinde karısı ile 2 çocuğu ölü bulunan şüpheli Osmaniye'de gözaltına alındı.Yaşanan olayla ilgili Osmaniye'de olduğu bilgisine ulaşılan Turgay Mert, polisin düzenlediği operasyonla saklandığı adreste gözaltına alınarak İskenderun'a getirildi.İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sırasında firari olarak değerlendirilen şüpheli Turgay Mert'in peşine düştü.

KIZININ OKULDAN GELMESİNİ BEKLEMİŞ

Emniyette sorguya alınan Turgay Mert'in, ilk ifadesinde psikolojisinin bozuk olduğunu ileri sürerek son zamanlarda ailesiyle ilgili sorunlar yaşadığını belirttiği bildirildi.Olay günü, önce eşi Aynur ve oğlu Ahmet Ali'yi boğarak öldürdüğünü anlatan Turgay Mert'in, okulda olan kızı Aleyna'yı beklediğini, eve geldiğinde onu da boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.


 

Güncellenme Tarihi : 30.9.2021 12:45

İLGİLİ HABERLER