Yaşam
  • 10.5.2004 00:25

ANNELER GÜNÜNDE ANNELERİNE HEDİYE ALMAK İÇİN GASP YAPTILAR...

YILMAZ UZUN
BALIKESİR  - Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 2 genç, bıçak kullanarak bir kişiyi gasp ettikleri gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı.

Gençler ifadelerinde, Anneler Günü'nde annelerine hediye almak istediklerini, ancak paraları olmadığı gasp yaptıklarını söylediler.

 
Alınan bilgiye göre, olay, Hacı Yusuf Mahallesi, Hacı Yusuf Sokak'taki Değirmenler Kafe'nin önünde gerçekleşti. Dün akşam, kafe önünde O.K. isimli şahsın yolunu kesen A.B. ve E.D. isimli yaşları 16'dan küçük 2 genç, bıçak çekerek O.K.'nın 20 milyon lira parasını gasp edip kaçtı. Bahse konu adresteki evine gidip olayı anlatan O.K.'nın yakını R.E.D., hemen polisi aradı.

 
İhbar üzerine olay yerine gidip inceleme yapan polis, O.K.'nin ifadesini aldıktan sonra belirlediği eşgaller üzerinde çalışma yaptı. Polisin şüpheli olarak yakaladığı şahıslardan 2'si, parası gasp edilen O.K. tarafından teşhis edildi.

Gözaltına alınan A.B. ve E.D., Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde verdikleri ifadelerinde, Anneler Günü'nde annelerine hediye almak için gasp yaptıklarını ve pişman olduklarını söyledi.


Suçlarını itiraf eden gençlerin, nöbetçi savcının sözlü talimatıyla yaşları küçük olduğu için salıverilerek, annelerine teslim edildiği bildirildi.
Yakalandıklarında üstleri aranan A.B. ve E.D.'nin üzerinden 1 adet çakı ile gasp ettikleri 20 milyon lira ele geçirildi. Bıçağa el konulurken, para da sahibine teslim edildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER