Asayiş
  • 7.8.2009 00:15

ANNESİ KIZINI TACİZ EDEN SANIKTAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

SAMSUN'da oturan ayan 44 yaşındaki Satu M. nüfus kayıtlarına göre 9 yaşında olan kızını taciz ettiği öne sürülen ayakkabı tamircisi 42 yaşındaki Fahrettin A.'dan duruşmada şikayetçi olmadı.

Genç kadın, kızının olayı yanlış anladığını belirterek, “Fahrettin’i yıllardır tanırım. Böyle bir şey yaptığını sanmıyorum” dedi. Tutuklu yargılanan sanık ise küçük kız ile sadece konuştuğunu belirterek suçlamaları kabul etmedi.

Hastane Mahallesi'nde geçen şubat ayında E.E., annesine ait ayakkabıları tamir ettirmek için Fahrettin A.'nın dükkanına gitti. Fahrettin A.'nın burada küçük kızı dudaklarından 2 kez öperek taciz ettiği ve 5 TL vererek gönderdiği öne sürüldü. Eve giden E.E. olanları annesine anlattı. Satu M. bunun üzerine yanına kızını alarak polise gidip şikayetçi oldu.

Gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Fahrettin A., Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. 2 çocuk babası olan ve 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fahrettin A., “Ayakkabılarını tamir ederken kendisine karnesinin nasıl olduğunu sordum. Teşekkür belgesi aldığı söyledi. Ben de kendisini tebrik ettim ve 1.5 TL verdim. Bu sırada dükkanda arkadaşım da vardı. Böyle bir şey yapmadım” dedi.

Anne Satu M. duruşmada sanıktan şikayetçi olmadı. İfadesinde, “Kızım neden böyle bir şey dedi ben de anlamadım. İlk gün o kızgınlıkla gidip şikayetçi olduk. Ancak Fanrettin'i yıllardır tanırım. Böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Kızım kendisini yanlış anlamış olabilir” dedi. Mahkeme, sanığın tahliye talebini kabul etmeyerek, E.E.'nin dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:54

İLGİLİ HABERLER