İnanılmaz olay İngiltere'de yaşandı.
Devletten yardım almak istelen bir anne, 14 yaşındaki kızını zorla hamile bıraktı.Uzun denemelerden sonra 15 yaşında hamile kalan kız, 16 yaşında anne oldu.
Devletin verdiği çocuk yardımından yararlanmak için küçük kızını kullanan annesi, bir sperm bankasından sperm satın aldı.
Satın aldığı sperm ile kızını hamile bırakan annesinin foyası daha sonra ortaya çıktı.İngiltere'de yaşanan olayda: bebek istemeyen bakire kız, zorla hamile kaldığını sosyal güvenlik uzmanlarına anlattı.
Döllenme yoluyla hamile kalan küçük kız, bu iş için zorlandığını anlatınca anne tutuklandı.
Olayı dinleyen hakimler adeta şok geçirdi.
Mahkeme ruhsuz anneyi 5 yıl hapse mahkum etti.
HABERVİTRİNİ ÖZEL
Annesi küçük kızını sperm ile hamile bıraktı

Hızlı Özet
“Böyle bir rezalet görülmedi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dünya
Hürmüz Boğazı'nda '5. Madde' kördüğümü: Krizin fitilini ateşledi
İran ile ABD arasında Hürmüz Boğazı'ndaki ticari gemi trafiğini yeniden canlandırmayı amaçlayan mutabakatın en tartışmalı maddesi krize dönüştü. Anlaşmanın 5'inci maddesini iki ülke farklı yorumlarken, uzmanlar bunun uzlaşmanın uygulanmasını riske attığını belirtiyor.
Habervitrini

Dünya
ABD faturayı yine Tahran'a kesti!
Beyaz Saray'dan gelen açıklamada "İran ile görüşmeler durmuş değil, anlaşma yapmak istiyorlar. Son saldırılar İran'ın mutabakat zaptını ihlal etmesinden kaynaklanıyor" ifadelerine yer verildi.
Habervitrini

Dünya
ABD, İran'ı üst üste 5'inci defa vurdu
ABD ordusu, askeri kapasitesini zayıflatmak amacıyla İran'a karşı yeni bir hava saldırısı dalgası başlattığını bildirdi
Habervitrini

Dünya
Hollanda su kıtlığı ilan etti
Gözde Avrupa ülkesinde su krizi: Kıtlık ilan edildi
Habervitrini
1 dk