Asayiş
  • 24.9.2013 18:40

Annesine çarpan sürücünün burnunu kırdı

 Araya giren polis, kavganın büyümesini önlerken, yaralı kadın ile sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Devrim Bulvarı'nda meydana geldi. 67 yaşındaki Hanife Cebir, yolun karşısına geçerken, 25 yaşındaki Gökhan Yıldız yönetimindeki 67 TV 532 plakalı otomobilin arka tarafının kendisine çarpması sonucu yere düşerek yaralandı. Yakındaki bir işyerinden getirilen sandalyeye oturtulan kadına ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Hanife Cebir, daha sonra gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansa taşındı.

Bu sırada olay yerine gelen yaralı kadının oğlu 25 yaşındaki Caner Cebir, annesinin sedye ile ambulansa taşınmasına da yardım eden sürücü Gökhan Yıldız'a yumruk attı. Çevredekiler ve polisler araya girerek kavganın büyümesini önledi. Caner Cebir, polisler tarafından sakinleştirilirken, burnu kanayan sürücü Gökhan Yıldız, yaralı kadın ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Tedavi altına alınan Hanife Cebir'in kalçasında kırık saptanırken, hastaneden rapor alan sürücü Caner Cebir, kendisine yumruk atan Caner Cebir'den şikayetçi oldu. Kazada bir suçunun olmadığını, kadının aracının arka tarafına çarpıp yere düştüğünü ileri süren ve yardım etmek için durduğunu anlatan sürücü, daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Caner Cebir de ifadesi için karakola götürüldü.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:45

İLGİLİ HABERLER