Annesini öldürdü, babasını bıçaklayıp canına kıydı

••1 dk okuma
Annesini öldürdü, babasını bıçaklayıp canına kıydı

Hızlı Özet

“Olay Kocasinan ilçesinde yaşandı. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Kadir Dursun (29), annesi Aysel Dursun (50) ve babası Duran Dursun (63) ile tartıştı.”






Kayseri'de, psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 29 yaşındaki genç, annesini tabancayla öldürüp, babasını bıçakla yaraladıktan sonra silahla kendi başına ateş ederek intihar etti.



BABANIN DURUMU AĞIR

Olay Kocasinan ilçesinde yaşandı. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Kadir Dursun (29), annesi Aysel Dursun (50) ve babası Duran Dursun (63) ile tartıştı. Tartışma sırasında Kadir Dursun, annesini silahla vurarak öldürdükten sonra babasını da bıçakladı. Kadir Dursun daha sonra annesini öldürdüğü silahla başına ateş ederek intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Kadir Dursun, kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan baba Duran Dursun'un durumunun ise ağır olduğu ifade edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Aysel Dursun'un cenazesi Kayseri Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.




Bu haber 919 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında 5. dalga operasyon! 26 hisse senedi inceleniyor
Asayiş

Fon soruşturmasında 5. dalga operasyon! 26 hisse senedi inceleniyor

Fon soruşturmasında düzenlenen 5. dalga operasyonun detaylarını paylaşan Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini, 56 şüphelinin tutuklandığını, 26 hisse senedindeki hareketlerin ayrıntılı şekilde incelendiğini belirtti. Bakan Gürlek, suçtan elde edildiği mal varlığı değerlerinin TMSF bünyesinde oluşturulacak fona aktarılmasına yönelik hukuki süreçlerin işletileceğini duyurdu.

Habervitrini11086 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 5 şirket TMSF'ye devredildi
Asayiş

Fon soruşturmasında 5 şirket TMSF'ye devredildi

BDDK, son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından yaptığı değerlendirme sonucunda Tera Yatırım Bankası, Destek Yatırım Bankası ve Hedef Yatırım Bankası ile Destek Faktoring ve Tera Finans Faktoring'in yönetimlerinin TMSF tarafından yürütülmesine karar verildiğini açıkladı.

Habervitrini14266 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 3 şüpheli için tutuklama talebi
Asayiş

Fon soruşturmasında 3 şüpheli için tutuklama talebi

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bolkan Bekçi, Hasan Dörtkardeş, İbrahim Halil Rat ve Fatmagül Lafçı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habervitrini10005 Görüntüleme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Dilan Polat gözaltında bayıldı
Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Dilan Polat gözaltında bayıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında sosyal medyada paylaşılan bir görüntüdeki ifadeleri gerekçesiyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Habervitrini12015 Görüntüleme