Asayiş
  • 3.10.2008 21:17

ANTALYA'DA BAYRAM DÖNÜŞÜ KAZASI : 2 ÖLÜ 5 YARALI

ANTALYA- Isparta karayolunun Burdur il sınırı geçişindeki Karaboğazı mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.
Isparta'dan Antalya yönüne giden Eskişehir nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki Ali Erhan Ayyıldız yönetimindeki 26 TP 450 plakalı kamyonet, bayram tatilinden dönen ve karşı yönden gelen Okan Candar yönetimindeki 54 FU 863 plakalı otomobille çarpıştı. Aşırı hız ve kaygan zemin nedeniyle meydana gelen kazaya, plakası alınamayan 3 araç daha karıştı. 5 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada İstanbul nüfusuna kayıtlı 49 yaşındaki avukat Okan Candar ile kızı 17 yaşındaki Melisa Ece Candar hastaneye götürülürken yolda hayatlarını kaybetti. Aynı araçta bulunan sürücü Okan Candar'ın eşi 40 yaşındaki Neziha Candar ve 8 yaşındaki oğlu Bora Candar ağır yaralanarak Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazada kamyonet sürücüsü Ali Erhan Ayyıldız ile birlikte eşi 26 yaşındaki Yasemin Ayyıldız ve 1 yaşındaki oğlu Ömer Baran Ayyıldız da yaralanarak Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazada yaralanan çocuklar Ömer Baran Ayyıldız ve Bora Candar, durumlarının ağır olması nedeniyle Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER