Spor
  • 31.8.2013 23:51

Antalya'da Bursa rüzgarı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında, Antalyaspor'a konuk olan Bursaspor, Baros'un attığı golle 1-0 geriye düşse de 35'de Pinto'yla, 58'de Murat Yıldırım'la bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Spor Toto Süper Lig'de galibiyet hasreti çeken iki takımın mücadelesinde Bursaspor güldü.


Geçen hafta Galatasaray karşısında oynadığı oyunla alkış toplayan Timsah, Antalya'da geriye düşmesine rağmen kazanmasını bildi: 2-1

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Bursaspor, Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Bu sezon henüz golü olmayan Antalyaspor 4. dakikada Baros ile golü buldu. İnsa'nın pasıyla topla buluşan Baros, rakip takım defans oyuncularını çalımladıktan sonra vurdu, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0 Dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü ele alan Bursaspor 35. dakikada eşitliği yakaladı. Bu pozisyon bir kaç dakika önce net bir fırsatı kaçıran Pinto, bu kez affetmedi ve ilk yarının skorunu ilan etti.

İkinci yarıda karşılıklı ataklarla geçilen karşılaşmasının 57. dakikasında Antalyaspor savunmasının yaptığı büyük hatayı affetmeyen Murat Yıldırım, Bursaspor'u deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bursaspor bu sezon ki ilk galibiyetini Antalya'da aldı. Böylece Bursaspor ilk 3 haftayı 4, Samet Aybaba'nın öğrencileri ise 2 puanda kaldı.

STAT: Akdeniz Üniversitesi
HAKEM: Barış Şimşek

MP ANTALYASPOR: Hakan Arıkan, Serkan Balcı, Emre Güngör, Ferdinand, Mehmet Sedef, İbrahim, Emrah Başsan, Uğur, Tita, Ignacio, Milan Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

BURSASPOR: Frey, Şener, Civelli, İ. Öztürk, Taiwo, Belluschi, Şamil, Batalla, Murat, Pinto, Tuncay Şanlı
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GOLLER: Dk. 4 Baros, Dk. 35 Pinto, Dk. 58 Murat Yıldırım

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER