Spor
  • 14.9.2013 03:26

Antalyaspor 1 puandan memnun

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray maçında, futbol adına iyi şeyler yaptıklarını söyledi.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aybaba, iyi bir maç olduğunu belirterek, "Rakibin artılarını ve eksilerini biliyorduk. Hücum edip baskı kuracaklarının farkındaydık. Özellikle Eboue'nin hücumda boşalttığı alanın arkasını kullanmayı amaçladık. Golü de bulduk. Zaman zaman etkili oldular. Bu da gayet normal. İyi bir oyun oldu. Üç haftadır çıkış yakalayamamıştık. Futbol adına iyi şeyler yaptık. Özellikle son 10-15 dakikada 5-6 oyuncuyla kontra atağa çıkmamız bizim açımızdan sevindiriciydi" diye konuştu.

Oyuncuların görüşleri

Medical Park Antalyasporlu Milan Baros, eski takımı Galatasaray karşısında aldıkları 1 puan nedeniyle kendilerini şanslı hissetmeleri gerektiğini söyledi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Baros, "Galatasaray bugün bizden daha iyi futbol oynadı. Aldığımız 1 puan için kendimizi şanslı sayabiliriz" dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye teşekkür eden Baros, "Burada gerçekten güzel zaman geçirmiştim. Onlar da bana çok yardımcı olmuştu. Ben de bir Galatasaray taraftarı olarak kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Çek forvet, Galatasaray'dan ayrıldığı için bir burukluk hissetmediğini anlatarak, "Bu, futbol içinde olan bir şey. Şu anda Antalya'dayım ve buradaki kariyerime konsantre olmak zorundayım" ifadesini kullandı.

Emre Güngör ise İstanbul'a puan almak için geldiklerini vurgulayarak, "İyi mücadele ettik, elimizden geleni yaptık ama Galatasaray bize oyunun başında ve sonunda baskı kurdu. Buradan 1 puanla ayrıldık. Bu da bizim için iyidir" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:04

İLGİLİ HABERLER