Spor
  • 29.1.2018 00:12

Antalyaspor saldırıya uğradı

Antalyaspor otobüsüne saldırı! Yaralılar var...

Süper Lig’in 19.haftasında Akhisarspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor kafilesi, dönüş yolunda saldırıya uğradı.

Antalyaspor oyuncularını taşıyan otobüs Süper Lig’de oynanan Akhisarspor maçı sonrası dönüş yolunda Denizli’de kırmızı ışıkta beklerken taşlı saldırıya uğradı.

Antalyaspor otobüsüne saldırı Yaralılar var...

Akhisar dönüşü, Denizli’de takım otobüsü kırmızı ışıkta beklerken Kırmızı-Beyazlılara bir grup taraftar taşla saldırarak, otobüsün camlarını indirdi.

Yaşanan olayla ilgili olarak bilgi veren takım kaptanı Zeki Yıldırım, korku dola anları anlattı.

Antalyasporlu oyuncuları taşıyan otobüs taşlı saldırıya uğradı

"İlk olarak büyük bir taşla takım otobüsünün arka camını indirdiğini söyleyen Zeki Yıldırım, “İlk olarak arka camı indirdiler, ben hayatımda böyle büyük bir taş görmedim. Taş yağmuruna yakalandık. Ne olduğunu anlamadık. Ben bir kişi gördüm ama kaç kişilerdi bilmiyorum. Ufak tefek yaralananlar oldu. Ölümden döndük"

Antalyaspor otobüsüne saldırı Yaralılar var...

Edinilen bilgilere göre, olay, Denizli çevreyolunda meydana geldi. Takım oyuncularını taşıyan Antalyaspor otobüsü kent girişindeki kırmızı ışıkta beklerken kimliği belirsiz kişilerin taşlı saldırısına uğradı. Yapılan taşlı saldırıda otobüsün arka camıyla, arka bölümdeki sağ ve sol yanlardaki camlar kırıldı. Taşların, futbolcuların oturduğu arka bölüme isabet etmesine rağmen şans eseri yaralanan olmadı. Saldırı bölgesinden yaklaşık 2 kilometre uzaklaşan otobüsteki yetkililer daha sonra polisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri otobüste meydana gelen hasarı görüntüleyerek tutanak tuttu.

Kulüp Genel Müdürü Adem Kart ile Profesyonel Takım Menajeri Cem Deda’nın emniyet yetkilileriyle görüşerek kafile otobüsü ile birlikte arkadan gelen taraftar gruplarını taşıyan otobüsler için koruma talep etmesinin ardından otobüsler polis eskortu eşliğinde kentten ayrıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 28.1.2018 23:50

İLGİLİ HABERLER