Spor
  • 28.10.2008 00:07

ANTALYASPOR, TEKNİK DİREKTÖR JARABINSKY'NİN İŞİNE SON VERDİ!..

Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Hasan Akıncıoğlu başkanlığında kulüp binasında biraraya gelerek yaklaşık 5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıda, Antalyaspor'un ligde aldığı kötü sonuçları ve alınacak önlemler tartışılırken, toplantıya Antalyaspor Kulübü Onursal Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, toplantı sonrasında kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Joseph Jarabinsky ile yollarını itilafsız bir biçimde ayırdıklarını söyledi.
Akıncıoğlu, sezon başından bu yana 8 haftadır takımın başında olan Jarabinsky ile her konuda fikir ayrılığında olduklarını, bundan sonraki günlerde ve devrede de çalışma olanağı olmadığı yönünde karar almış bulunduklarını bildirdi.
Akıncıoğlu, şöyle konuştu:
''Antalyaspor, 8 maçtır başarısız sonuçlar aldı. Dolayısıyla sayın Jarabinsky, kendisiyle herhangi bir itilafımız olmaksızın teknik direktörlüğümüzden ayrılacak. Kendisine bugüne kadar takımımıza yapmış olduğu katkılardan ve katettiği yoldan dolayı teşekkür ediyoruz.
Bundan sonra kendisiyle olan ilişkimiz, Antalyaspor camiasıyla hiçbir itilafsız şekilde yine devam edecektir. Bu kapsamda yönetim kurulumuzun aldığı kararla takımımızı Orhan Atik'e teslim ediyoruz. Teknik direktörümüz Orhan Atik, bundan sonraki müsabakalar için takımımızı hazırlayacaktır ve takımımızın başında olacaktır.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:55

İLGİLİ HABERLER