Spor
  • 9.5.2013 21:21

Antalyaspor'da Orduspor hazırlıkları

     Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması yaptı. Kaleciler Sammy, Polat ve A2 takımından Doğukan, yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde bir süre ayrı çalıştıktan sonra takıma katıldı.
     Daha sonra 7'şerli 3 gruba ayrılan kırmızı-beyazlı futbolcular, dar alanda top kapmaca oynadı. Antrenman, yarı sahada çift kale maç ile tamamlandı.
     İdmana dünkü çalışmada baldırına darbe alan Mehmet Sedef ve bel ağrısı devam eden Hakan Arıkan katılmadı.
     Medical Park Antalyasporlu futbolcu Musa Nizam, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kalan maçlarını kazanarak ligi en iyi yerde tamamlamayı amaçladıklarını belirterek, buna Akhisar Belediyespor'u yenerek başladıklarını söyledi.
     Bu sezon takım defansını iyi yapamadıklarını ve çok gol yediklerini dile getiren Nizam, "Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek 5 yıldır takımın başında ama çoğu takımda aynı istikrar yok. Özdilek çok başarılı bir teknik adam" dedi.
     Nizam, kendisine direkt transfer teklifi gelmediğini ancak menajeri vasıtasıyla bazı takımların teklif yaptığını anlatarak, Medical Park Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşmesi bulunduğunu, bu nedenle teklif gelmesi halinde kulübünün söz sahibi olacağını kaydetti.
     Ligi ilk 4 takım arasında tamamlamayı hedeflediklerini ancak bunun gerçekleştirmelerinin zor olduğuna işaret eden Nizam, ligi beşinci veya altıncı bitirebileceklerini tahmin ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER