Spor
  • 28.9.2013 23:34

Antep siftah yaptı!

Güneydoğu ekibi rakibini Cenk Tosun, Serdar Özbayraktar ve Artem Milevskyi'nin golleriyle 3-0 yendi, bu sezon galibiyetle tanıştı. Sezona çok iyi başlayan Karabükspor'un ise düşüşü devam etti ve galibiyet hasreti 3 maça çıktı.

İlk yarıda iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koymasına karşın, taraflar önemli gol pozisyonlarından yararlanamadı. Ev sahibi ekipte Cenk, konuk ekipte LuaLua'nın yakaladığı pozisyonlar kaçarken yakalayamadı. Mücadeleci bir oyunun sergilendiği ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Gaziantepspor etkili başladı. Muhammed Demir'in 2 şutundan biri direkte patlarken diğerini kaleci çıkardı.

55'te ise Antep'in golü geldi. Bu dakikada Serdar sol kanattan topla hareketlendi, arka direğe ortasını yaptı. Cenk Tosun kafayı vurdu ve ağları havalandırarak Gaziantepspor'u 1-0 öne geçirdi.

55'inci dakikada Serdar arka direğe ortaladı. Cenk Tosun kafayı vurdu, topu ağlara gönderdi ve Gaziantepspor'u 1-0 öne geçirdi.

79'uncu dakikada ilk golün asistini yapan Serdar Özbayrak'tar sahneye çıktı. Serdar, cezasahası sol içinde topla buluştu, çaprazdan vurdu, top 2. kez Karabükspor ağlarıyla buluştu ve Gaziantepspor iyice rahatladı.

Gaziantepspor son dakikalarda da oyunda etkili olurken, sonradan oyuna giren Artem Milevskyi 89'da nefis bir aşırtma vuruşla ağları havalandırdı ve maçın skorunu ilan etti, Gaziantepspor: 3 - Kardemir Karabükspor: 0.

Gaziantepspor bu sezon ilk galibiyetine ulaşırken, puanını da 4'e çıkardı. Konuk Karabükspor'un ise düşüşü sürdü. Üstüste 3. lig maçından da galibiyet alamayan Karadeniz ekibi 8 puanda kaldı.

(ligtv.com.tr)

GAZİANTEPSPOR: 3 - KARABÜKSPOR: 0
STAT: Kamil Ocak
HAKEM: Cüneyt Çakır

GAZİANTEPSPOR: Serdar, Şenol, Kecojecvic, Stankevicius, Ekrem, Bekir, Medunjanin, Traore, Serdar, Muhammed, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Mabiala, Sebastien, Uğur, Erkan, Furkan, Hakan, A. İlhan, Lua Lua, İlhan Parlak
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

Goller: Dk. 55 Cenk Tosun, Dk. 79 Serdar Özbayraktar, Dk. 89 Artem Milevskyi

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:37

İLGİLİ HABERLER