Spor
  • 28.7.2009 01:20

ANTEP'TEN SON PROVA...

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Gaziantepspor son provasını, Hollanda 2. Ligi ekiplerinden FC Zwolle'ye karşı yaptı. Gaziantespor, Hollanda kampındaki 6'ncı ve son hazırlık maçında FC Zwolle ile 2-2 berabere kaldı.

Gaziantepspor FC Zwolle karşısına genç oyunculardan kurulu bir kadroyla çıktı. Kırmızı siyahlılar Zwolle karşısında ilk yarı Mahmut, Deumi, Bülent, Soner, Erkan, Ertan, Serdar, Ferdi, Olcan, Tevfik ve Ahmet Arı 11'i ile mücadele etti. Zwolle 22. dakikada Bathegih'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Teknik direktör Jose Coucerio, maçın 2. yarısında Mahmut ve Deumi'nin haricinde 9 oyuncu değişikliği yaptı. J.Cesar, Hakan, Cenk, Erman, Mehmet Yozgatlı, Zurita, Julio C., Tabata ve Beto'nun forma giydiği ikinci devrede Gaziantepspor daha etkili gözüktü. 57. dakikada Juilo'nun golüyle skor 1-1 oldu. 77. dakikada Tabata'nın şık kafa golüyle Gaziantepspor 2-1 öne geçti. Kırmızı siyahlılar 83. dakikada Royer'in golüne engel olamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

KAMP BİTİYOR
Gaziantepspor'da Hollanda kampı sabah yapılacak antrenmanın ardından sona eriyor. Kırmızı-siyahlılar son çalışmanın ardından toplanarak karayolu ile Almanya'nın Düseldorf şehrine geçecekler. Türkiye saati ile saat 16.00'da direk Gaziantep'e uçacaklar ve yeni sezon hazırlıklarına Gaziantep'te devam edecekler

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER