Apple'nin reklam yüzü Trabzon'dan

3 dk okuma
Apple'nin reklam yüzü Trabzon'dan

Hızlı Özet

Trabzon’da öğrenim gören 17 yaşındaki Mustafa Mert Topal, ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’nin yeni reklam yüzü oldu. Topal, reklam çekimleri için 20 Nisan’da ABD’ye gidecek.






Trabzon’da öğrenim gören 17 yaşındaki Mustafa Mert Topal, ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’nin yeni reklam yüzü oldu. Topal, reklam çekimleri için 20 Nisan’da ABD’ye gidecek.



Trabzonspor alt yapısında oynayan lise öğrencisi Mustafa Mert Topal (17), ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’a yaptığı reklam yüzü başvurusuna olumlu geri dönüş aldı. Milyonlarca başvuru arasında seçilmenin heyecanını yaşayan Topal, 20 Nisan’da ilk kez gideceği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde reklam çekimlerine katılacak.



Apple'ın yeni reklam yüzü Trabzon'dan | NTV



Kentte yaşayan lise öğrencisi Mustafa Mert Topal, ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’ın internet ortamında başlattığı reklam yüzü ilanına şubat ayında başvuruda bulundu. Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’un alt yapısında da futbol oynayan Topal’ın olumlu geri dönüş aldığı başvurusu, kabul edildi.  Genç, yazışmalar üzerine 20 Nisan’da ABD'ye davet edildi.



Hazırlıklarını sürdüren ve milyonlarca başvuru arasında seçilmenin heyecanını yaşayan Topal, yaşı tutmadığı için annesiyle birlikte ilk kez gideceği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Apple Park Visitor Center’da reklam çekimlerine katılacak. Yaklaşık 4 ay bu ülkede kalacak olan Topal, reklam çekimlerinden kazanacağı parayı ise kendisinin yanı sıra 3 kardeşinin eğitimlerinin gelişimine yönelik yatırım amaçlı değerlendirmeyi hedefliyor.



Trabzonlu genç Mustafa Mert Topal Apple'ın yeni reklam yüzü oldu!



‘NEDEN OLMASIN’ DEDİM’



Manken olma hayali taşıdığını anlatan Mustafa Mert Topal, “Arkadaşlarım arasında sürekli konuşuyorduk manken olma, oyuncu olma hayallerimizi. Onlarda sürekli bazı yerlere başvuru yapmamı söylüyorlardı. Bir gün yine böyle bir sohbetin ardından Apple’ın böyle bir ilan açtığını gördüm. ‘Neden olmasın’ dedim kendi kendime. Ve başvuru yaptım. Sonrasında olumlu bir şekilde döndüler bana. Çok şaşırdım. Yazışmalar başladı. İngilizce yazışmalar yapılıyordu, çeviri ile yazışmalara karşılık veriyordum. Daha sonra internet üzerinden birkaç mülakata girdim. Kabul edildiğimi ve Amerika’ya gelmem gerektiğini söylediler.





Durumu aileme ilettiğimde inanamadılar. Sonra yazışmaları onlara gösterdiğimde çok şaşırdılar. Bu bir fırsat. İyi bir ücret karşılığında gideceğim. 20 Nisan tarihinde yolculuğumuz başlıyor. 4 aylık bir süre orada kalacağım. Çekimlerin ardından Trabzon’a geri döneceğim. Kazandığım ücretle birlikte ben ve 3 kardeşimin eğitimine harcayıp babamla birlikte yatırım yapacağız” dedi.



Apple'nin reklam yüzü Trabzon'dan - Trabzon Haberleri



‘İLK DUYDUĞUMDA ÇOK ŞAŞIRDIM, İNANAMADIM’



Oğlunun reklam yüzü olacağına ilişkin söylemine ilk önce inanmadığını anlatan Sevinç Topal da gururlu olduğunu söyledi. Heyecanlı olduklarını kaydeden Topal, “İlk duyduğumda çok şaşırdım, inanamadım.





Daha sonrasında maillerini bize gösterdi. Halen daha çok şaşkınım. Çok gururluyum. Şimdi oğlumla birlikte dilini bile bilmediğim bir ülkeye gideceğim. Oğlum için bunlar bir fırsat. Her zaman yanındayız. Umarım yolu açık olur” diye konuştu.



biacaip - Yaşa Keşfet Öğren Eğlen biacaip



‘SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ’



Bülent Topal ise, azimli olduğunu ifade ettiği oğluyla gurur duyduğunu söyleyerek, “Oğlumla gurur duyuyorum. Trabzonspor’un alt yapısında oynuyor. İlçede oturuyoruz. Her gün 3 saat idmanlara geliyor. Çok disiplinli ve azimli bir çocuk. Tipi, fiziği reklam yüzü olmaya çok uygun. Ama dünyaca ünlü bir şirkette reklam yüzü olması bizi de çok heyecanlandırıyor. Sabırsızlıkla ekranda onu izleyecek olduğum günü bekliyorum” ifadelerinde bulundu.






Bu haber 2517 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aralarında futbolcu, gazeteci ve oyuncuların bulunduğu 18 ünlü gözaltında
Medya/Magazin
#uyuşturucu operasyonu#Aras Bulut İynemli#Sefo

Aralarında futbolcu, gazeteci ve oyuncuların bulunduğu 18 ünlü gözaltında

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, aralarında Aras Bulut İynemli, Sefo ve Nilperi Şahinkaya’nın da bulunduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda şüpheliler gözaltına alındı.

Habervitrini10927 Görüntüleme
Demet Akalın'ın konserinde taciz! ‘Herif her tarafımı elledi ya…’
Medya/Magazin

Demet Akalın'ın konserinde taciz! ‘Herif her tarafımı elledi ya…’

Merter Moda Haftası kapsamında sahne alan Demet Akalın, konser sırasında seyircilerin arasına indiği sırada tanımadığı bir kişinin tacizine uğradığını belirterek tepki gösterdi. Akalın, "Her tarafımı elledi ya alın şunu!" diyerek yardım istedi.

Habervitrini13051 Görüntüleme
Kadir İnanır'dan miras bekleyen 28 kişi avucunu yaladı.. Piyango bir kişiye vurdu
Medya/Magazin

Kadir İnanır'dan miras bekleyen 28 kişi avucunu yaladı.. Piyango bir kişiye vurdu

Kadir İnanır’ın vefatının ardından geride bıraktığı miras için hukuki süreç devam ediyor. Usta oyuncunun üç ayrı vasiyetnamesine ilişkin yeni iddialar gündeme gelirken yasal mirasçı sayısının 28 olduğu öne sürüldü. Öte yandan Kadir İnanır'ın dev mirasında onlarca yüzük, saat ve bankada yüklü parası

Habervitrini11128 Görüntüleme
Kim Kardashian'ı bağlayıp mücevherlerini çalmışlardı! Mahkemeden karar çıktı
Medya/Magazin

Kim Kardashian'ı bağlayıp mücevherlerini çalmışlardı! Mahkemeden karar çıktı

Kim Kardashian'ın 2016 yılında Paris'te silahlı soyguncular tarafından etkisiz hale getirilerek milyonlarca avro değerindeki mücevherlerinin çalınmasına ilişkin davada yeni karar çıktı. Fransız mahkemesi, dünyaca ünlü isme sembolik olarak 1 avro tazminat ödenmesine hükmetti.

Habervitrini13021 Görüntüleme