Asayiş
  • 29.7.2022 14:26

Arabanın çarpığı Özlem Dönmez yaşam savaşı veriyor!

22 yaşındaki Özlem Dönmez yaşam savaşı veriyor!

Korkunç olay geçtiğimiz hafta Adana'da yaşandı… Bir otomobil önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Özlem Dönmez'e sonra da elektrikli bisikletle seyir halinde bulunan kadına çarptı. Sürücünün tutuksuz yargılandığını belirten yakınlarının sözleri ise yürekleri dağladı: Uyan özlem lütfen bu son doğum günü kutlaması olmasın.Adana'da bir otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan kıza, ardından elektrikli bisikletle seyir halinde bulunan kadına çarparak durabildi.

Adana'da korkunç olay: 22 yaşındaki Özlem Dönmez yaşam savaşı veriyor!

ADANA'DA YÜREK YAKAN KAZA...
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Özlem Dönmez'in durumu ciddiyetini koruyor. Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda meydana gelen kazada iddiaya göre sürücü U.S.'nin kullandığı lüks araç karşıdan karşıya geçmek isteyen Özlem Dönmez'e daha sonra da elektrikli bisikletle seyir halinde olan G.S'ye arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle her iki kadın da yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kazada ağır yaralanan Özlem Dönmez'in hastanedeki tedavisi sürerken ailesi ve sevenleri sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda ona bunu yapan sürücü U.S.'nin tutuksuz yargılanmasına isyan etti.Kaza sırasında Özlem'in yanına olan en yakın arkadaşı Burçak Özcan yaşadıkları korku dolu anları SABAH gazetesine anlattı.

'ORADA KALAKALDIM'

Burçak Özcan.; "Bir hafta önce Özlem'in doğum günüydü. Birlikte kutlamıştık. Olay günü otobüsten indik saat akşam 22:00 sıralarıydı. Yaya yolunda yolun karşısına geçmek isterken çok çok hızlı gelen siyah bir araç selektör yaptı. Ama kaçmamız imkansızdı. Nereye gideceğimizi bilemedik, frene bile basmadı. Ben orada kalakaldım, Özlem'de sanırım geriye doğru hareket etmiş.

"YANINA KOŞTUM"

Ben refüjde gözümü açtım. Özlem'i havada gördüm. Başka inenler vardı ilk onlardan biri sandım. Birkaç saniye sonra Özlem olduğunu anladım. Hemen onun yanına koştum.

Bir hafta oldu kazadan sonra Özlem hala yoğun bakımda diyen Burçak Özcan; "Ama ona çarpan sürücü şimdi tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmış.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2022 14:30

İLGİLİ HABERLER