Asayiş
  • 30.5.2006 16:09

ARABANIN ÖNÜNE ATLAYAN KADINDAN, ACI İNTİHAR MEKTUBU ÇIKTI

İSTANBUL  - Ataköy'de bunalıma giren 3 çocuk annesi, kendisini araçlarının önüne atarak intihar etti. Yapılan aramalarda intihar eden kadının üzerinden mektup çıktı.
Edinilen bilgilere göre, olay Ataköy Sahil yolunda meydana geldi. Ataköy'de boş arazi

de bulunan bir konteynırda bir süredir 3 çocuğu ile birlikte yaşayan 52 yaşındaki Şükran Tekgülcük, çocuklarının işe ve okula gitmesinin ardından sahil yoluna geldi. 5. kısım köprüsünün demirlerine çıkan Şükran Tekgülcük, kendini bir anda hızla giden araçların önüne attı. Ağız ve diş doktoru Nimet Akın'ın kullandığı 34 DR 681 plakalı Polo marka otomobilin çarptığı Tekgülcük, takla atarak asfalta düştü. Kanlar içinde kalan Şükran Tekgülcük olay yerinde hayatını kaybederken, ağız ve diş doktoru Nimet Akın gözaltına alınarak Ataköy Polis Merkezi'ne getirildi.


Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemelerde, Tekgülcük'ün üzerinde bir mektup buldu. El yazısıyla yazılan mektupta Tekgülcük'ün, hayatın baskısına dayanamadığını belirterek, "Bu hayattan bıktım, yaşamak çok güç. Baskılara daha fazla dayanamayacağım. Onur'um, Erdem'im, Erdinç'im sizi bırakıyorum. Bu hayat yaşanacak gibi değil. Beni affedin, kendinize iyi bakın" dediği belirtildi. İncelemenin ardından Tekgülcük'ün cesedi Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


Şükran Tekgülcük'ün evsiz kalınca bir süre önce 8. kısımdaki boş arazide bulunan bir konteynıra yerleştiği, ve yaklaşık 4-5 yıl önce 3 çocuğu ile birlikte kocası tarafından terk edildiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER