Asayiş
  • 4.6.2014 11:41

Arabasına mektup bırakıp ortadan kayboldu

 Araç içerisinde Güneş’in intihar mektubuna ulaşılması üzerine Kızılırmak’ta arama çalışmaları başlatıldı.
Gülşehir ilçesinde mali müşavirlik yapan Nevşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Emin Güneş’in ailesi, geçtiğimiz gün Gülşehir ilçe Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulunarak evli ve 2 çocuk babası Güneş’ten haber alamadıklarını bildirdi. Ailesinin başvurusu üzerine 2 gündür Güneş’e ulaşmak için çalışmalar yapan Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Avanos yolunda Kızılırmak kenarındaki boş arazide terk edilmiş bir araç bulunduğu ihbarı yapıldı.
Olay yerine giden İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, ihbar edilen aracın Emin Güneş’e ait olduğunu tespit etti. Araç içerisinde yapılan aramada Güneş’in kıyafetlerine ve kendi el yazısı ile yazılmış bir mektuba ulaşıldı. Mektupta Güneş’in ayağına taş bağlayarak Kızılırmak Nehri'ne atlayacağını yazdığı öğrenilirken, intihar etmiş olabileceği şüphesi ile Kızılırmak’ta arama çalışması başlatıldı. Arama kurtarma ekiplerinin Kızılırmak sularında ve kıyı çevresinde yaptıkları arama çalışmalarında Güneş’in cesedine ulaşılamadı.
Mali Müşavirlik ve Nevşehir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı görevlerinin yanı sıra çeşitli ticari faaliyetlerde de bulunan Güneş’in kaçırılmış olabileceği veya intihar süsü vererek kendinin kaçabileceği ihtimallerini değerlendiren savcılık, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:30

İLGİLİ HABERLER