Araç beni de az, oğlum ölmemiştir bir daha bakın

2 dk okuma
Araç beni de az, oğlum ölmemiştir bir daha bakın

Hızlı Özet

Esra, "Araç benide essin.Bende öleyim. Oğlun tabutuna beni de koyun.İkimiz birlikte Fethiye'ye gidelim. İkimizi birlikte gömün" feryatları yürekleri dağladı.






Minik Doruk havuzda boğuldu! Annenin feryadı “Oğlum ölmemiştir bir daha bakın’



Antalya’nın Kaş ilçesi Kalkan Turizm Merkezi’nde  villalarının havuzuna düşen 3.5 yaşındaki Doruk Kibrit hayatını kaybetti. Anne Esra - baba Halil Kibrit gözyaşlarına boğuldu. Aileyi yasa boğun olan Kalkan’da meydana geldi. Anne Esra Kibrit müşterinin çıktığı villada temizlik yaptığı sırada küçük oğlu Doruk, villanın havuzuna girdi. Esra Kibrit oğlunu göremeyince aramaya başladı. Villanın havuzunda oğlunu hareketsiz gören anne çığlık atarak hemen havuzdan çıkardı. Durumu yakınlarına bilgi verdi.





Antalya'nın Kaş ilçesi Kalkan Turizm Merkezi'nde villalarının havuzuna düşen 3.5 yaşındaki Doruk Kibrit hayatını kaybetti. Anne Esra - baba Halil Kibrit gözyaşlarına boğuldu. Aileyi yasa boğun olan Kalkan'da meydana geldi. Anne Esra Kibrit müşterinin çıktığı villada temizlik yaptığı sırada küçük oğlu Doruk, villanın havuzuna girdi. Esra Kibrit oğlunu göremeyince aramaya başladı. Villanın havuzunda oğlunu hareketsiz gören anne çığlık atarak hemen havuzdan çıkardı. Durumu yakınlarına bilgi verdi.





'OĞLUM ÖLMEMİŞTİR BİR DAHA BAKIN'



Otopsi sırasında anne Esra Kibrit gözyaşlarına boğuldu. Anne Esra'nın "Oğlum ölmemiştir bir daha bakın ne olur. Belki yaşıyordur. O dünyanın en melek kalpli çocuğu idi" feryatları herkesi ağlattı. Burada yapılan otopsinin ardından minik Doruk'un cansız bedeni Fethiye Kuracul Mezarlığı'nda gözyaşlarında toprağa verildi. Gerişe Doruk'un büyük kardeşi Dolunay ile havuz da oynarken güzel fotoğrafı kaldı.





'ARAÇ BENİDE EZSİN OĞLUMUN TABUTUNA BENİDE KOYUN"



Anne Esraz Kibrit villalarında boğularak can veren oğlunun cansız bedeni cenaze aracına konuşu sırasında gözyaşlarına boğuldu. Aracın önüne yatan anne Esra, "Araç benide essin.Bende öleyim. Oğlun tabutuna beni de koyun.İkimiz birlikte Fethiye'ye gidelim. İkimizi birlikte gömün" feryatları yürekleri dağladı.





 




Bu haber 826 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şanlıurfa'da Mezarlıkta Kan Donduran Keşif: Varilden 21 Cenine Ait Kalıntı Çıktı
Asayiş

Şanlıurfa'da Mezarlıkta Kan Donduran Keşif: Varilden 21 Cenine Ait Kalıntı Çıktı

Şanlıurfa'da bir mezarlıkta, içi kaplarla dolu plastik bir varilden 21 insan cenini çıkarıldı. Yurttaşların ihbarıyla gün yüzüne çıkan olayın ardından, ceninlerin gömülmek üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gönderildiği ancak terk edildiği öne sürülürken, Şanlıurfa Valiliği adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Habervitrini12575 Görüntüleme
Gülistan Doku olayında şok eden gelişme
Asayiş

Gülistan Doku olayında şok eden gelişme

Çimen, dönemin Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir’in de aralarında bulunduğu bazı isimlerin Gülistan’ın son görüldüğü bölgede hareketlilik içinde olduğunu öne sürerek, Özdemir’in olayla ilgili sorumluluğunun bulunduğunu iddia etti.

Habervitrini14722 Görüntüleme
MİT'ten casusluk operasyonu! 7 kişi tutuklandı
Asayiş

MİT'ten casusluk operasyonu! 7 kişi tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından 4 ilde eş zamanlı olarak Türkiye aleyhine istihbarat faaliyetleri yürüttüğü tespit edilen şebekeye operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında aralarında şebekeyi yöneten kişinin de bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

Habervitrini10216 Görüntüleme
İstanbul Emniyet Teşkilatı'nda Kapsamlı Görev Değişikliği: Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun görev yeri
Asayiş
#magazin#Gündem#Müge Anlı

İstanbul Emniyet Teşkilatı'nda Kapsamlı Görev Değişikliği: Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun görev yeri

İstanbul Valisi Davut Gül'ün onayıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ilçe ve şube müdürlüklerini kapsayan geniş çaplı bir yeniden yapılanmaya gidildi. Bu görevlendirmeler çerçevesinde, televizyoncu Müge Anlı'nın eşi olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, Sarıyer'den Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Habervitrini9714 Görüntüleme