Bilim
  • 1.4.2022 14:16

Araç Kiralama Hizmetiyle İzmir'in Keyfini Doyasıya Çıkarın!

Araç Kiralama Hizmetiyle İzmir'in Keyfini Doyasıya Çıkarın!

Ege’nin incisi İzmir denince pek çoğunuz için ilk akla gelen şey boyoz, gevrek ve çiğdem olur genellikle… Oysa İzmir Kordon’da esen İmbat rüzgarıdır. Kemeraltında bulunan pek çok dükkan ile istediğiniz hemen hemen her şeyi alabileceğiniz açık alışveriş merkezidir. Saat Kulesi ve tarihi asansör mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir. Şehir merkezinde yer alan Kültürpark ve İzmir fuar merkezi şehirden kaçış molalarıdır. Kültür merkezi haline dönüştürülen Tarihi Havagazı Fabrikası görülmeye değer yerlerden biridir. İzmir’in güzelliğini sadece şehrin içi ile sınırlamak mümkün değildir. İzmir’den kıyılara doğru indikçe birbirinden güzel sahil beldeleri ardı ardına sıralanır. Bütün bu güzelliklerin bir tanesini bile kaçırmadan görmenizin en kolay yollarından biri de İzmir araç kiralamadır. Araç kiralamak seyahatinizi pratik hale getirerek planlarınızı bir bir uygulamanıza olanak tanır. Toplu taşıma kullanarak kaybedeceğiniz zamanı araç kiralayarak kazanırsınız.

Araç kiralama sektörünün lider markalarından biri olan Enterprise Rent-A Car 1957 yılında Amerika Birleşik devletlerinde Jack Taylor tarafından kurulmuştur. 1997 yılından itibaren National Car Rental Türkiye lisansı ile hizmet vermeye başlayan şirket online araç kiralama hizmeti vererek sektöre öncülük eder. Türkiye’de 35 ilde 80’in üzerinde ofis ile temsil edilmektedir. Enterprise İzmir rent a car ofisi merkezi bir konumdadır.

İzmir Kahramanlar’ da bulunan Enterprise araç kiralama merkezi haftanın yedi günü son model araçlardan oluşan seçenekleri ile sizin yanınızdadır. Enterprise ile SUV, elektrikli, ticari veya sedan araç çeşitleri ile istediğiniz her aracı kiralamanız mümkündür. İzmir araç kiralama merkezi müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak güvenli ve kolay ulaşılabilir araç kiralama hizmeti sunar.

Araç Kiralamak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler Nelerdir?

Araç kiralamada en önemli kıstas aracı kiralayacağınız firmadır. İzmir araç kiralama Enterprise tecrübesi ile sizin yanınızdadır. Araç kiralama öncesinde fiyat araştırması yapmanız ve farklı kampanyaları takip etmeniz önemlidir. Enterprise dönemsel kampanyaları ve uygulamaları ile size aradığınız fırsatları sunar. Seyahat edeceğiniz kişi sayısı da araç kiralamada dikkat etmeniz gereken hususlardan biridir. Kiralayacağınız aracın kişi sayısına uygun büyüklükte olması rahat bir seyahat için gereklidir. Mümkünse küçük araç kiralamanız kiralama fiyatı, yakıt tüketimi ve kolay park imkanı sağlaması gibi açılardan önemlidir. İzmir araç kiralama sizin ihtiyacınıza yönelik araç filosu ile istediğiniz aracı seçmenize imkan tanır. Araç kiralamada yapılan sözleşme ve sigorta çok önem taşır. Sözleşme maddelerini dikkatlice okumalı ve sözleşmede aklınıza takılan soruları sorup ayrıntılı cevaplar alabilmelisiniz. Enterprise kurumsal yapısı ve sektör deneyimi ile her türlü sorunuzu yanıtlayarak gerekli durumlarda uygun çözümler sunar.

Enterprise ile Araç Kiralamak Çok Kolay!

Enterprise güvencesi ile İzmir araç kiralamanın size sağladığı en büyük kolaylık işlem yapma kolaylığıdır. Araç kiralarken de aracı teslim ederken de size zaman kaybettirmez. Kurumsal ve güvenilir bir şirket olmanın getirdiği tecrübe ile size aradığınız hizmeti sunar. Tam saatinde teslim edilen araçlar hasarsızdır. İzmir araç kiralama hizmetinde, teslim aldığınız araçların temizliğine ve hijyenine gerekli önem verilir. Enterprise Türkiye’nin her bölgesinde bulunan ofisleri ile geniş bir hizmet ağına sahiptir. Özellikle şehirlerarası yolculuklarda farklı şehirlerde bulunan ofisleri aracılığı ile kiraladığınız aracı teslim etme imkanınız vardır. Şehir merkezlerinde birçok noktada yer alan ofisleri ile sizin için daha kolay ulaşılabilir olmayı hedefler. İzmir araç kiralama Alsancak, Karşıyaka, Çeşme- Alaçatı ve Urla ofisleri ile size şehrin dört bir yanından ulaşım imkanı sunar. Siz de kiraladığınız araç ile İzmir'in tüm güzelliklerini doya doya yaşarken aynı zamanda konforlu, rahat ve size zaman kazandıran Enterprise deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 1.4.2022 14:17

İLGİLİ HABERLER