Asayiş
  • 24.4.2011 13:35

ARAÇLARA BENZİNİ DÖKÜP KİBRİTİ ÇAKTI!

Edinilen bilgiye göre, Toptancılar Sitesi yanında bulunan bir şeker dağıtım ve pazarlama şirketi önünde park halinde bulunan kapalı kasa minibüs ile kamyon gece 02.30 sularında yandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen iki aracın şoför mahalleri yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi. Alarmın çalması sonucu yangının farkında olan iş yeri sahibi ise dükkanına geldiğinde şok yaşadı. Güvenlik kamerası görüntüleri izlendiğinde ise olayın kundaklama olduğu anlaşıldı.

Elindeki pet şişeyle araçlara benzin dökerek yakan kişi tespit edilirken, polis kısa sürede görüntülerden yola çıkarak zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan Y.K (45) adlı şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Toptancı Ömer Esin, işyerine geldiğinde araçlardan alevlerin yükseldiğini ve itfaiyenin müdahale ettiğini gördüğünü söyledi. Yangın sonrasında kundaklama olayını yapan zanlıyı tespit ettiklerini ifade eden Esin, şahıs tanıdıklarını ve aralarında husumet olmadığını belirterek, "Ben başka birilerinin bu kişiyi yönlendirdiğini düşünüyorum. Zararımız 40 bin TL civarında. Zanlıdan davacıyız. Benzin dökerek kundaklamış yangın nerdeyse işyeri ile binayı saracakmış" dedi.


Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:11

İLGİLİ HABERLER