Spor
  • 29.10.2008 10:55

ARAGONES 2 MİLYON EURO'YU BEĞENMEDİ

El Confidencial Gazetesi'nin iddiasına göre Fenerbahçe yönetimi, Aragones'e 2 milyon euro verip göndermeyi teklif etti; İspanyol hoca 6 milyon euro istedi..
İspanya'nın El Confidencial Gazetesi'nin haberinde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones ile ilgili ilginç iddialara yer verildi. Gazeteye göre, geçtiğimiz perşembe günü avukatı Vicente Montes'i arayan Aragones'e, Fenerbahçe yönetimi sözleşmesinin feshi karşılığında 2 milyon euro önerdi. Ancak İspanyol teknik adam, iki yıllık ücreti olan 6 milyon euro talep etti. Haberde, 70 yaşındaki hocanın, Avrupa şampiyonluğu ile kazandığı prestiji 'kovularak' kaybetmek istemediği belirtildi.
YAZIN EN İYİ İŞİ!
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Aragones'in menajeri Pepe Navarro'ya, "Bu yaz yaptığım en iyi şey Fenerbahçe'ye imza atmaktı" dediği ileri sürülürken, Dede'nin yaptığı sözleşmeyi, Avrupa şampiyonluğundan önemli görmesi 'şaşırtıcı' olarak nitelendi. Aragones'in İstanbul'da aldığı her başarısız sonuca, İspanyol basınında 'sevinç'le yer verildiği savunulurken, "Aragones'in Fenerbahçe'deki görevine son verilmesi halinde İspanya'daki birçok spor yazarı sevinç çığlıkları atacak" denildi. Ayrıca Aragones'in; istediklerini yapmadığını söylediği yönetimden ve Türk oyuncuların antrenman sevmemesinden yakındığı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:52

İLGİLİ HABERLER