Spor
  • 29.9.2008 17:51

ARAGONES: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

İSTANBUL -      Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı basın odasında yaptığı basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi'nde zorlu takımların olduğunu belirterek, ''Biz burada her zaman her takıma saygı göstererek sahaya çıkmışızdır, ama yarın oynayacağımız maç çok önemli. Kendi sahamızda kendi seyircimizin desteğini alarak, buradan en avantajlı sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Seyircilerimizin desteğiyle bunu yapacağımıza inanıyorum'' dedi.
     Aragones, Dinamo Kiev'in kontra atağa çok hızlı çıktığını, bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini ve presi nerede ne zaman yapacaklarını iyi hesaplamaları gerektiğini söyledi.
     Sakat futbolcuların durumu ile ilgili bir soru üzerine İspanyol teknik adam, ''Semih idmanda sakatlanmıştı, maalesef aramızda değil. Edu ve Deivid topla idmanlara başladı'' dedi.
     Luis Aragones, sakatlıklar nedeniyle bu sezon sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, ''Geçen sene bu dönemde bizim 8 puanımız vardı, hiç sakatımız yoktu. Şu anda 6 puanımız var, çok sakatımız var. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz'' diye konuştu.
     Bu arada, basın toplantısında yer alan Alex'e, bir gazetecinin, ''Dinamo Kiev maçı basında son şans olarak değerlendiriliyor. Takımda nasıl bir psikoloji var'' şeklinde soru sorması üzerine araya giren Aragones, ''Biz burada sadece Şampiyonlar Ligi'ni konuşmak istiyoruz'' diyerek bu soruya tepki gösterdi.
     Aragones, daha sonra basın toplantısında bir bayan gazetecinin kendisine sorduğu Şampiyonlar Ligi dışındaki bir soruyu cevaplarken, bayan olduğu için soruyu cevapladığını söyledi.
     Basın toplantısında yer alan takım kaptanı Alex de Souza, Dinamo Kiev maçının zor olacağını belirterek, ''Özellikle ilk maçta aldığımız olumsuz bir skor vardı. Yarınki maç, bunu telafi etmek adına kendi evimizde ayrı bir önem kazandı'' dedi.
     Alex, sakatlığının geçtiğini ifade ederek, ''Kendimi gayet iyi hissediyorum, herhangi bir sakatlığım yok. Yarın hocamın istediklerini takım arkadaşlarımla birlikte yapacağım'' diye konuştu.
     Bir soru üzerine, takımın zor günleri atlatacağını ifade eden Alex, şunları söyledi:
     ''Bizler futbolun içinde uzun süredir olan insanlarız. Bu tip durumlardan geçiyoruz. Bu zor durumları atlatacağımızdan eminim. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta yenildik. Önümüzdeki 5 maçta 15 puan var. Adım adım gitmeliyiz. Dinamo Kiev maçında almamız gereken bir galibiyet var. Bunu aldıktan sonra adım adım gideriz.''
     Kaleci Volkan Babacan ise ilk maçta aldıkları yenilgiyi yarınki maçta telafi edeceklerini, kendi sahalarında seyircileri önünde 3 puan almak istediklerini kaydetti. Volkan, yarınki maçta oynayıp oynamayacağına teknik direktörün karar vereceğini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER