Spor
  • 2.10.2008 09:46

ARAGONES İPTEN DÖNDÜ

Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçını canlı olarak ekranlara getiren İspanyol televizyonları, Teknik Direktör Aragones’in ipten döndüğünü yazdı.
Alınan beraberliğin İspanyol hocaya biraz da olsa zaman kazandırdığını ifade eden yorumcular, yenilgi halinde Luis Aragones’in gönderilebileceğinin altını çizdiler.
Fenerbahçe’nin kötü oynamaya devam ettiğini belirten spor otoriteleri, oynanan bu futbola ne taraftarın, ne yönetimin, ne de Aragones’in dayanabileğini kaydederken, “Fenerbahçe yönetimi hocasına verdiği desteği ve sözleri şimdilik tutmasına rağmen, Aragones her an çantasını alıp geri dönebilir. Fenerbahçe, Aragones’e belki sabredebilir ama Aragones bu duruma ne kadar katlanır bilemiyoruz” görüşünü savundular.

Güiza yalnız kaldı
Aragones’in başarısızlığını sakatlıklara da bağlayan İspanyol yorumcular, Deivid ve Semih’in oynamamasının tüm planları alt üst ettiğini, Güiza’nın forvette yalnız kaldığını belirttiler.
İspanyol medyası ise 6 Ekim’de düzenlenecek ödül gecesine katılacak olan Aragones ile Güiza’nın Fenerbahçe’de yaşadıkları hakkında geniş bir değerlendirme yapacaklarını ve bu tarihten sonra takımda önemli değişikliklerin yaşanabileceğini vurguladı.

Maya tutmuyor
Marca Gazetesi, Dinamo Kiev maçı ile ilgili olarak “İlk yarıda sönük bir futbol vardı. İkinci yarıda Fenerbahçe galibiyet için daha çok uğraş verse de alınan beraberlik sadece günü kurtarmaya yetti” ifadelerini kullandı.
As Gazetesi ise “Aragones şimdilik gönderilmedi” başlığını atarken, Fenerbahçe’nin kan kaybetmeyi sürdürdüğünü yazdı.
El Mundo Deportivo da “Aragones ile Fenerbahçe’nin mayası bir türlü tutmuyor. Aragones diken üstünde. Çünkü Türkiye ile uyuşamadı” görüşlerine yer verdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:48

İLGİLİ HABERLER