Spor
  • 19.10.2008 00:06

ARAGONES: ''MAÇIN 2. YARISINDAN MEMNUNUM''

İZMİT - Aragones gazetecilerin sorusu üzerine, ''İlk yarıda oyundan memnun değildim. Ama ikinci yarıya daha hızlı başladık ama istediğim oyun olmadı. İlk yarıya göre biraz daha iyiydi'' dedi.
''Fenerbahçe'de başarı bekleniyor, takım baskı hissediyor mu, istifa etmeniz yönünde de baskı var mı?'' sorusuna Aragones, ''Benim böyle bir düşüncem yok. Benim tek istediğim çalışmak. Oyuncularımından da bu yönde beklentim var. Bu konuları hiç düşünmüyorum, düşündüğüm tek şey işimi en iyi biçimde yapmam gerektiği. İstifa konusunda yanıt vermek istemiyorum'' yanıtını verdi.
Semih'in geri planda oynamasını nasıl değerlendirdiği yönündeki soru üzerine İspanyol teknik adam, ''Semih hızlı bir oyuncu. Daha geride oynayıp ilerideki pozisyonlara hızlı koşup girebilen oyuncu. Ben onu uygun gördüğüm pozisyonda oynatmaya çalışıyorum. Geriden hızla çıkabileceği için ileride Güiza'nin de olduğunu düşündüğüm için geriden yapacağı katkıyla daha verimli olacağını düşündüm'' diye konuştu.
Avrupa Şampiyonlar Ligi ile ilgili bir soruyu deneyimli teknik adam, ''Bugün tabii ki ilk yarıdaki oyundan memnun değilim, rakip gibi oynamaya çalıştık, çok fazla uzun topla direk çıkmak istedik. Kağıt üzerinde onlar bizden daha kötü durumda gözükseler bile ilk yarıda bizden iyiydiler. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin havasının farklı olacağını düşünüyorum'' diye yanıtladı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:16

İLGİLİ HABERLER