Spor
  • 17.10.2008 00:09

ARAGONES SONUNDA SİSTEMİ DEĞİŞTİRİYOR

İSTANBUL - Fenerbahçe, Kocaelispor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcular, koşunun ardından iki gruba ayrıldı. Bir grup savunma, diğer grup ise kanat organizasyonları üzerinde durdu. Şut çalışması ve çift kale maçla antrenman sona erdi.
Antrenmanda, milli takımlardan dönen sporcular rejenerasyon çalışması yaparken, bu oyunculardan Uğur Boral takımla birlikte çalıştı. Milli takımlarından dönen Uruguaylı Lugano ve İspanyol Güiza, antrenmanın son bölümüne yetiştiler ve rejenerasyon çalışmasıyla yetindiler. Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül ise takımdan ayrı çalışma yaptı.
Fenerbahçe, yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Aragones sistemi değiştiriyor
Fenerbahçe, "dönüm maçı" olarak gördüğü Kocaelispor karşılaşmasına hazırlanırken, Teknik Direktör Luis Aragones'in sistem değişikliğine gitme kararı aldığı öğrenildi.
Aragones'in 3 yıldır tek forvetle oynayan sarı - lacivertli takımı Kocaelispor karşısına çift forvetle çıkaracağı ve ileride Semih ile Guiza'yı görevlendireceği belirtildi.
Bu sistem doğrultusunda çift ön liberodan da vazgeçecek olan İspanyol hocanın, bu mevkide tek başına Maldonado'ya görev vereceği bildirildi.
Forvet arkasında Alex'i düşünen Aragones'in, Brezilyalı oyuncudan sık sık geriye gelmesini istediği öğrenildi.
Aragones'in sakatlıkları süren Gökhan'ın yerine Önder'e, Emre Belözoğlu'nun yerine de Uğur Boral'a forma vermesine kesin gözü ile bakılıyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:20

İLGİLİ HABERLER