Spor
  • 4.10.2008 13:29

ARAGONES ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER YAPACAK

Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, ligde yarın Kayserispor ile yapacağı mücadeleden galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.
Turkcell Süper Lig'in ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 3 yenilgi, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki mücadelesinde de birer mağlubiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertli ekibin, ligin güçlü takımlarından Kayserispor karşısında tek hedefi galibiyet.
Fenerbahçe bu sezon ligde kendi sahasında yaptığı 2 maçı da kazanırken, Kayserispor rakip sahalarda çıktığı 2 maçta da galibiyete ulaşamadı.
Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0, Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerken, sarı-kırmızılılar deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kalıp, Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu.
FENERBAHÇE'DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, sakatlıklar nedeniyle yarınki maçta kadrosunda zorunlu değişiklikler yapacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile yapılan maçta sakatlanan Alex ile Lugano'nun yanı sıra, tedavisi süren Semih de Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Tedavisi süren Josico'nun yanı sıra, Vederson ve Deivid'in de yarınki mücadelede kadroda bulunmayacakları öğrenildi.

Teknik direktör Aragones, sakatlığı geçen ve bir süredir çalışmalarına devam eden Tümer ile genelde kadroya almadığı Ali Bilgin ve Deniz'e yarınki maçın 18 kişilik kadrosunda yer verebilir.

Hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak Fenerbahçe'de, maç kadrosu da şekillenecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Roberto Carlos KART CEZASI SINIRINDA

Fenerbahçe'de, ligin ilk 5 haftalık bölümünde toplam 3 sarı karta ulaşan Roberto Carlos, sarı kart ceza sınırına geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe ve Sivasspor maçlarında sarı kart gören Brezilyalı yıldız, yarınki mücadelede forma giyip bir kart daha görürse, 7. haftadaki Kocaelispor maçında cezalı duruma düşecek.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:45

İLGİLİ HABERLER