Spor
  • 4.10.2008 02:59

ARAGONES'İN SİLDİĞİ BURAK BUNALIMA GİRDİ

Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Burak Yılmaz huzursuz günler geçiriyor. Sezon başında Manisa Vestel’den büyük umutlarla alınan ve başarılı bir kamp dönemi geçirmesine rağmen bir türlü ilk onbir şansı bulamayan Burak, Dinamo Kiev ile oynanan Şampiyonlar Ligi ikinci maçı öncesinde yaşadığı olay sonrasında bunalıma girdi.
Teknik direktör Luis Aragones, büyük bir skandala imza attığı maç kadrosuna önce UEFA listesine almadığı Deniz Barış’ı yazdı, ardından yaptığı hata ortaya çıkınca Burak Yılmaz’a sarıldı. Kendine iyi bak
Bu gelişme Burak Yılmaz’ın maça moralsiz çıkmasına sebep oldu. Son anda 18 kişilik listeye adı yazılan Burak maçta sonradan oyuna girmesine rağmen konsantrasyon sıkıntısı yaşadı. Üç gündür idmanlarda isteksiz görünen Burak’a hem takım arkadaşları, hem de İdari Menajer Volkan Ballı yakın ilgi göstererek Kayserispor maçına hazırlamaya çalışıyor. Takımın sıkıntılı günler yaşadığını dile getiren Volkan Ballı, "Daha yolun başındasın. Profesyonel bir futbolcu bu tip durumlardan sıyrılmayı bilmeli. Kendine iyi bak ve her an forma giyebilecek gibi hazırlan" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER