Yaşam
  • 24.1.2020 13:42

Arap sevgilisine tekmeyi basan Rihanna

Sahnede Rihanna’ya ilan-ı aşk ederek onu öpen Drake, “O benim 22 yaşından beri aşık olduğum kadın. Dünyadaki en iyi arkadaşlarımdan biri ve tüm yetişkinlik hayatım boyunca onu hep üstün gördüm.” demişti.

Rihanna Suudi sevgilisini terketti

Rihanna Suudi sevgilisi Hassan Jameel'den ayrıldı! Ünlü yıldız Rihanna Drake ile yeniden birlikteliğe başladı!

Suudi sevgilisi Hassan Jameel'den ayrılan ünlü yıldız Rihanna, Drake ile yeniden birlikteliğe başladı. Rihanna, 2017'den beri birlikte olduğu Hassan Jameel'den ayrıldığını açıkladığı günün akşamında, Drake ile bir mekanda eğlendi. New York'taki ASAP Rocky'nin konserini izleyen ikili, amatör kameralara yansıdı. Uzun yıllardır arkadaş olan ikili, 2016 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde sahnedeki yakınlaşmalarıyla çok konuşulmuştu. Sahnede Rihanna’ya ilan-ı aşk ederek onu öpen Drake, “O benim 22 yaşından beri aşık olduğum kadın. Dünyadaki en iyi arkadaşlarımdan biri ve tüm yetişkinlik hayatım boyunca onu hep üstün gördüm.” demişti.

3 yıldır birlikte olduğu Suudi milyarder sevgilisi Hassan Jameel ile ayrılan Rihanna, eski sevgilisi Drake ile barıştı. Rihanna, Drake ile ayrılığının ardından Jameel ile birlikte olmuştu.

İKİLİ ASAP ROCKY'NİN KONSERİNİ İZLEDİ

Rihanna geçtiğimiz günlerde Suudi milyarder sevgilisi Hassan Jameel ile ayrılmıştı. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan Riri ve Hassan Jameel'in ayrılığı herkesi şaşırtmıştı. Rihanna'nın 2017'den beri birlikte olduğu Hassan Jameel'den ayrıldığını açıkladığı günün akşamında, Drake ile bir mekanda eğlendi. New York'taki bir kulüpte bir araya gelen ikili, amatör kameralar yansıdı. İkili ASAP Rocky'nin konserini izledi.

Uzun yıllardır arkadaş olan ikili, 2016 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde sahnedeki yakınlaşmalarıyla çok konuşulmuştu. Sahnede Rihanna'ya ilan-ı aşk ederek onu öpen Drake, "O benim 22 yaşından beri aşık olduğum kadın. Dünyadaki en iyi arkadaşlarımdan biri ve tüm yetişkinlik hayatım boyunca onu hep üstün gördüm" demişti.

Rihanna Drake ile ayrılığının ardından Jameel ile sevgili olmuştu. Drake'in adı ise geçtiğimiz günlerde Forbes'a göre dünyanın en genç milyarderi olan ünlü reliaty show yıldızı Kylie Jenner ile anılmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.1.2020 13:46

İLGİLİ HABERLER