Spor
  • 10.7.2009 20:19

ARDA : AZİZ YILDIRIM FENER'E ARDA CİM BOM'A YAKIŞIR

İSTANBUL - Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Fenerbahçe Kulübü'nün kendisi ile ilgili yaptığı transfer teklifini, ''Herkes yerinde güzel. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye, Arda Turan'ın da Galatasaray'a yakıştığını düşünüyorum'' diye değerlendirdi.
Galatasaray TV'de canlı yayına katılan Arda, Galatasaray'ın evladı olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a kulübüyle ilgili yaptıkları nedeniyle büyük saygı duyuyorum. Ama herkes kendi yerinde güzel. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye, Arda'nın da Galatasaray'a yakıştığını düşünüyorum'' dedi.
Arda, Galatasaray'ın sembol isimlerinden Metin Oktay'ın, zamanında Fenerbahçe'den gelen teklif üzerine, ''Beni sevenleri üzmeyeceğim'' dediğini hatırlatarak, ''Şu anda herkes beni Galatasaraylı Arda olarak seviyor. Diğer takım taraftarları da öyle beğeniyor. Beni sevenleri üzmeyeceğim'' diye konuştu.
Kaptanlığın üzerine çok büyük sorumluluk yüklediğini dile getiren Arda, ''Bundan sonra özellikle saha içinde çok daha fazla sorumluluk alacağım. Her zaman iyi oynayamayabilirim, ancak maçlar bittiğinde tüm enerjimi vereceğimden herkes emin olabilir'' dedi.
Arda, Lincoln ile ilgili soruyu ise ''Hakkında kararı yönetim kurulumuz verecektir. Kendisi takım arkadaşımız, kulübümüze hizmetleri oldu. Bizim kendisinden beklentilerimiz daha fazlaydı'' diye yanıtladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:21

İLGİLİ HABERLER