Spor
  • 29.4.2024 14:34

Arda Güler için dünya devinden tam 50 milyon Euro!

 Fenerbahçe'den Real Madrid'e sezon başında transfer olan genç futbolcu Arda Güler, Real Madrid ile formasıyla önemli süreler almaya başladı. Sakatlık sürecinin ardından ligde birçok maçta forma giyemeyen Arda Güler, Carlo Ancelotti tarafından gelecek haftalarda daha çok oynatılacak. Geçtiğimiz hafta ilk kez 11'de başlayan ve bunu golle süsleyen Arda Güler için flaş bir transfer iddiası geldi. Carlo Ancelotti'nin kalacak sözlerine rağmen müthiş iddia bomba etkisi yaptı

ANCELOTTI KALACAK DEMİŞTİ

Carlo Ancelotti, Arda Güler'in takımdan ayrılacağına dair sorulara şöyle yanıt vermişti:"Hepsinin iyi oynadığına inanıyorum. Arda, Fran Garcia ve diğerleri. Sahada iyi bir oyun ve bağlılık ortaya koydular. Arda bir gol attı ve gelecekte bizim için çok önemli bir futbolcu olacak.""Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak. Arda'nın olağanüstü bir yeteneği var. Çok iyi çalıştı.""Daha önceden de ilk 11'de oynayabilirdi çünkü çok iyi antrenmanlar yapıyor ama çok genç ve yavaş yavaş baş aktör olarak sahneye çıkacaktır."

50 MİLYONU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Defansa Central'da yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, Türk futbolcuya 50 milyon Euro'ya kadar bonservis ücreti ödemeye hazır.Haberde, Real Madrid'in transfer planlamasında Arda Güler'in de adından söz edilebileceği yazıldı.

Real Madrid forması ile bu sezon ligde 6 maçta toplamda 99 dakika sahada kalan Arda Güler, 2 gollük katkı sağladı.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2024 14:37

İLGİLİ HABERLER