Spor
  • 10.5.2024 13:39

Arda Güler'in bonus maddesi ortaya çıktı!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde zorlu rakibi Bayern Münih'i kupanın dışına iten Real Madrid, adını finale yazdırmıştı. Geçtiğimi yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den İspanyol devine transfer olan Arda Güler'in sözleşmesindeki bonus maddeleri ile ilgili flaş gerçek ortaya çıktı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde zorlu rakibi Manchester City'i devirerek yarı finale kalan Real Madrid, bu turda Bayern Münih ile eşleşmişti.Madrid ekibi, Bundesliga'da şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptıran Alman devi ile deplasmanda oynanan ilk maçta 2-2 berabere kaldı.

Turun ikinci maçına taraftarlarının önünde çıkan Ancelotti ve öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü maçta tarihi bir geri dönüşe imza atarak skoru 2-1'e getirmişti.

Toplamda 4-3'lük skorla adını finale yazdıran Real Madrid, PSG'yi eleyen Borussia Dortmund'un rakibi olmuştu. Dev final 1 Haziran Cumartesi günü Wembley Stadı'nda oynanacak.

ARDA'YI BEKLEYEN DEV TEHLİKE!

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, burada beklediği kadar forma şansı bulamadı.Ancelotti'nin her verdiği şansı iyi değerlendiren milli yıldızımızın yüzü henüz Şampiyonlar Ligi'nde gülmedi.

Sezon boyunca Devler Ligi'nde süre alamayan 19 yaşındaki yetenekli oyuncu, Dortmund karşısında da şans bulamazsa alacağı madalyanın resmi bir geçerliliği olmayacak.

Güncellenme Tarihi : 10.5.2024 13:43

İLGİLİ HABERLER