Spor
  • 10.7.2009 14:34

ARDA HEM KAPTANLIĞI HEM LİNCOLN'NÜN FORMASINI KAPTI

Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, takımın yeni kaptanının Arda Turan olduğunu ve genç futbolcunun yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceğini söyledi.

Üstünel, Sarı-kırmızılı takımın Almanya'daki kampında basın mensuplarıyla sohbet gerçekleştirdi. Üstünel, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, takımın yeni kaptanının Arda Turan olduğunu belirtti.

Arda'nın kaptan olmasının takımda olumlu karşılandığını vurgulayan Üstünel, "Arda, herkes tarafından çok seviliyor. Karizmatik ve iyi özellikleri olan bir futbolcu. Ayrıca herkes ile de dialoğu müthiş derecede. Futbolcularımıza da bunu açıkladığımız zaman olumlu tepkiler aldık" dedi.

Üstünel ayrıca, Arda'nın dün takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptığını ve toplantı sonrası arkadaşları tarafından alkışlar eşliğinde tebrik edildiğini sözlerine ekledi.

LİNCOLN'ÜN 10 NUMARALI FORMASI DA ARDA'NIN

Öte yandan Sarı-kırmızılı yönetici, Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün 10 numaralı formasını, artık Arda'nın giyeceğini açıkladı.

Bir gazetecinin, "Lincoln'ün forması Arda'ya mı verildi? sorusu üzerine Üstünel, "O Lincoln'ün forması değil, Metin Oktay'ın formasıydı. Lincoln o formaya layık olamadı" yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER