Spor
  • 29.10.2008 08:44

ARDA KENDİNE 'KÖPEK' DİYEN AHMET ÇAKAR'A BİKİNİ ÖNERDİ

Yorumcu Ahmet Çakar'ın "6 pas" programında G.Saraylı Arda Turan'a "Köpek" demesi genç yıldızı küplere bindirdi. Takım arkadaşlarıyla bu konuyu değerlendiren Arda'nın "Çakar bana bunları söyleyeceğine önce bikini giysin" dediği öğrenildi. Arkadaşlarının da Arda'ya, "Çakar'ı mahkemeye ver" dediği belirlendi.
ÇAKAR KİME NE HAKARETLER YAPMIŞTI
Yaptığı sansasyonel çıkışlarla gündemde kalmaya çalışan Ahmet Çakar, bu kez baltayı taşa fena vurdu. Shov TV’de yayınlanan “6 Pas” programında hakaret dolu sözler sarf eden Ahmet Çakar’a futbolcuların dava açması bekleniyor.
G.Saray’ın Eskişehirspor ile oynadığı maçta Arda Turan’ı, hakem Fırat Aydınus’un yanına çağırmasını tartışan Çakar, “Benim kart göstereceğim futbolcu karabaş gibi yanıma gelecek. Ben kart göstermek için düdük çalarsam ve futbolcu arkasını dönüp giderse o benim için köpektir” ifadesini kullandı. Çakar’ın futbol camiasına hakaretleri bununla da bitmedi.
SKİBBE’YE DE ‘HIRSIZ’ DEDİ
MHK Başkanı Oğuz Sarvan’ı, “Omurgasız” diye itham eden Çakar, G.Saray Teknik Direktörü Skibbe’ye de yüklendi. Çakar’ın Skibbe için de, “Erkek”, “Dadı”, “Hırsız”, “Utanmaz”, “Rezil” gibi ifadeler kullandığı gözlendi.
BEN YANLIŞ YAPMADIM
Eskişehirspor maçında hakem Fırat Aydınus’la yaşanan pozisyon tartışması konusunda Arda da kendini savundu. Genç oyuncu, o pozisyonda hakemin kendisini sarı kart göstermek için yanına çağırdığını belirterek, “Ben de yanımda kimsenin bulunmadığını, numaramın ve sarı kartı bana gösterdiğinin açık şekilde belli olduğunu anlatmaya çalıştım. Hakemin otoritesini sarsmaya yönelik bir tepki değildi. Nitekim gitmem için ısrar edince de yanına gittim” ifadesini kullandı.
BAZILARI KÖTÜ NİYETLİ
Arda bu olayın bazı kişiler tarafından fazla abartıldığını da belirterek, “Bana o poziyonda kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini savunanlar büyük haksızlık yapıyor. Bunların objektif değil, art niyetli yaklaşımlar olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER