Spor
  • 31.7.2008 13:45

ARDA, MESSİ’Yİ BİLE GERİDE BIRAKTI

G.Saray’ın yıldızı, İspanyol Don Balon dergisindeki 100 kişilik genç yıldızlar listesinde 8. sırada yer aldı.

G.SARAY’IN yıldız futbolcusu Arda Turan, İspanya’nın da gündemine oturdu... İspanyol Don Balon dergisinin yayınladığı 1987 ve üstü doğumlu 100 yıldız futbolcu listesinde Arda, 8. sırada yer alarak dünya futbolunun gelecek vaadeden ’büyük’ isimlerini de solladı.

RESMİ internet sitesinde yer alan habere göre Türkiye’den sadece Arda Turan’ın bulunduğu sıralamada İsviçre’nin Basel takımında forma giyen Eren Derdiyok ve Almanya’nın Werder Bremen takımında forma giyen Mesut Özil gibi Türk asıllı oyuncular da yer aldı. Listenin ilk sırasında Sevilla’lı Acosta bulunurken, Benficalı Adu 2., A.Madrid’i sırtlayan Aguera ise üçüncü basamakta yer buldu.

FRANSA’NIN yeni umudu Lyon’lu Benzema, Barçalı iki yıldız Bojan Krkiç ve Messi ile Arsenal’li Fabregas’a listede toz yutturan Arda’nın Avrupa’nın büyük kulüplerinin takibinde olduğu biliniyor. Sevilla’lı Diego Capel, Barça’dan Tottenham’a geçen Dos Santos, Milan’ın 50 milyon Euro verip aldığı Pato ve Chelsea’li Mikel de milli yıldızımızın altındaki isimlerden...

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:26

İLGİLİ HABERLER