Spor
  • 29.4.2013 22:49

Arda Turan F.Bahçe'ye selam yolladı

Atletico Madrid özel bir karşılaşma için Bakü’ye geldi. FC Bakü kulübünün daveti ile Azerbaycan’a gelen İspanyollar, bugün basın toplantısı düzenledi.
Basın mensuplarının önüne takımın Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone ve Arda Turan çıktı. Basın toplantısında Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simone, “Yarınki dostluk karşılaşmasında taraftarlar her zaman televizyondan izledikleri yıldızları canlı bir şekilde görmek şansı olacak” dedi.

Milli futbolcu Arda Turan, takımı Atletico Madrid'le birlikte özel bir maç için geldiği Bakü'de basın toplantısı düzenledi.Arda Turan, Fenerbahçe'ye Benfika karşısında başarılar diledi. Bütün Türk takımlarına Avrupa kupalarında başarılar dileyen Arda, ' Bir Türk olarak Fenerbahçe'nin başarısını çok fazla istiyorum. Umarım UEFA kupasını kazanır ve ülkemize getirirler. "dedi.

Toplantıya hocası Simyone ile katılan Arda , Azerbaycan'da olmaktan son derece memnun olduğunu kendisini ev sahibi gibi hissettiğini ifade etti. Formalarının önünde yazan 'Azerbaijan land of fire' ifadesine dikkat çeken Arda, göğüs reklamı olarak Azerbaycan'ın ismini taşımaktan gurur duyduğunu söyledi. Arda ,İspanya'nın en önemli kulüplerinden birine bu ismi yazdırarak kültürlerini tanıtıyor olmanın çok önemli olduğunu bildirdi. Basın toplantısından sonra Arda Turan takım arkadaşları ile yarın karşılaşacakları Azerbaycan'ın Premier takımlarından Bakü futbol takımın tesislerinde antrenman yaptı. Yarın akşam ülkenin en büyük stadı olan Tofik Behramov 'da yapılacak maça futbol sevenlerin yoğun ilgisi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER