Spor
  • 30.5.2019 21:24

Arda Turan İtalyan devine gidiyor

Arda Turan'a piyango! Dünya devi...

Sezonu Medipol Başakşehir'de tamamlayan Arda Turan ile ilgili flaş bir transfergelişmesi yaşandı.Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen tecrübeli futbolcunun yeni rotası belli oldu. İşte detaylar...

 

Barcelona'nın yeni sezon planlarında yer almayan Arda Turan satış listesine koyulmuştu.Bu satıştan bonservis geliri de beklemeyen Katalan ekibi, Arda Turan'ı bonservissiz göndermeye razı.Medipol Başakşehir ile şimdiye kadar, 27 maça çıkan Arda Turan, bu maçlar 2 gol atarken 4 de asist üretti.

Performansı bekleneni karşılamayan Arda için turuncu mavililer de yıllık 4 milyon euro alan oyuncuyu yeni sezonda istemiyor.Başakşehir'in 1 sezon daha kiralama hakkı da var ama bu söz konusu değil...Son 1,5 sezonu Başakşehir'de kiralık geçiren, Arda için İstanbul ekibi oyuncuyu yeniden kiralamama kararı aldı.Tüm bunlar yaşanadursun transferde flaş bir gelişme yaşandı ve Arda Turan'a adeta piyango vurdu.

Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray ile de ismi geçen Arda'ya dünya devinin talip olduğu öğrenildi.O ekip Inter! Eğer İtalyan ekibi Barcelona ile anlaşırsa, Arda yeniden eski günleri dönmek için Inter'in teklifine sıcak bakıyor.Arda'nın 2016 Şubat ayında 35 milyon euro olan piyasa değeri 1,5 milyon euroya düştü.

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Başakşehir'in Demir Grup Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya yönelik tehdit ve hareketi nedeniyle PFDK'dan 16 maç men cezası aldı.Tahkim Kurulu Arda Turan'ın 16 maçlık cezasında indirim yaparak 10'a indirmişti.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2019 21:30

İLGİLİ HABERLER