Spor
  • 1.3.2014 15:17

Arda Turan meydan okudu

Ateletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, Real Madrid ile ilgili olarak; "Onların daha yetenekli oyuncuları var, bizim ise daha cesur" dedi.

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, Real Madrid'den korkmadığını belirtirken La Liga'da veya Copa del Rey'de Real Madrid'i yenmenin kendisi için tarifsiz bir haz olduğunu belirtti.

Arda, bu cesareti ve korkusuzuluğu, yeteneği, karizması ve futbolu nedeniyle Atletico taraftarlarının favori yıldızı haline gelmiş durumda...

'REAL'DEN KORKMUYORUZ'

"Derbinin favorisi mi kim? Elbette biziz. Bir derbide favori belirtmek her zaman zordur ama Calderon'da oynuyoruz. Derbinin favorisi biziz çünkü evimizde olacağız. Real Madrid'i nasıl yeneceğimizi daha önce gösterdik, bunu iki defa başardık. Kendimiz olmalı ve savaşmalıyız, kan ve ter olmalı, her şeyimizi vermeliyiz. Kendi oyunumuzu oynamalıyız. Onların daha yetenekli oyuncuları var ama biz daha cesur bir takımız. Onlardan korkmuyoruz. Onları zaten yendik, hem ligde hem kupada. Bir Atletico oyuncusu asla korkmamalı"

'SIMEONE KALBİYLE KONUŞUYOR'

"Simeone tüm detayları çalışıyor ve bize öğretiyor. Simeone kalbiyle konuşuyor ve oyuncularından en iyi performansı almayı başarıyor. Önemli olan onun iyi bir adam olduğudur. Eğer onunla ilgili bir şey yaşarsanız, sizden ne olursa olsun asla vazgeçmez"

'BAŞKA TAKIMI DÜŞÜNMEDİM'

"Asla başka bir takımda oynamayı düşünmedim. Atletico, asla Barça ve Madrid'e gıpta etmez" diyerek gelecekte de Atletico formasıyla mücadele edeceğini söyledi ve sözlerini noktaladı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 07:16

İLGİLİ HABERLER