Spor
  • 4.9.2013 00:23

Arda ve Nuri'ye göre tur şansımız...

Nike Halısaha Ligi'nde kura çekimine katılarak televizyon karşısına geçen milli futbolcular Arda Turan ve Nuri Şahin, soruları yanıtladı. Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesini yorumlayan ikili ay-yıldızlı takımın tur şansını da değerlendirdi.

Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesini yorumlayan ikili ay-yıldızlı takımın tur şansını da değerlendirdi.
Milli Takım olarak gösterdikleri performansı üzücü olarak nitelendiren Arda Turan, "Abdullah Avcı'ya teşekkür ediyorum. Emeklerinden dolayı ona teşekkür ediyorum. Bu kadar iyi oyunculardan kurulu bir takım her zaman iyi olmalı. Halkımızı üzdüğümüzün farkındayız. Milli maç milli maçtır. Az da olsa bir şansımız var. Bunu da başarırsak Dünya Kupası'nda olacağız ve çok iyi olacağız. Elimizden geleni yapacağız. Boş yere umut dağıtmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Ülke olarak bazı şeyleri değiştirmek için taşın altına ellerini koymaları gerektiğinin altını çizen Nuri Şahin ise, "Bazı şeyler iyi gitmiyor sonuç alamıyoruz. Bizim umudumuz var hala. İstediğimiz sonucu alamasak da Türkiye'de bazı şeylerin değişmesi lazım. Turnuva takımı olmamız lazım. Bir maçı alıp 5 maçı alamamamız bir sorun. Gençler olarak sorumluluk almamız lazım. Bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Ülkemiz çok iyi şeylere layık" şeklinde konuştu.
Fatih Terim'in gelişini değerlendiren Nuri Şahin, "Beni Türk Milli Takımı'na kazandırıan ilk hoca Fatih Terim. Tecrübesi de ortada inşallah onunla birlikte yeni başarılara imza atarız" diye konuştu. Arda Turan ise ,"Fatih tartışmasız Türk futbolunun en büyük teknik adamı. İnşallah onunla birlikte tekrar eskiden yakaladğımız başarıları yakalarız" ifadelerini kullandı.
Kendi kariyeri hakkında da açıklamalarda bulunan Nuri Şahin, "Geçen sezon bizim canımız çok yandı Şampiyonlar Ligi Finali'nden sonra. Kendi kendimize karar verdik. Gol yemeyerek her maçı kazanmayı hedefliyoruz. Bizim hedefimiz de çok yüksek bu sene. Her şey güzel gidiyor. Geçtiğimiz 2 sezon sakatlıklardan dolayı sezon başını iyi geçirmedim. Bu sene böyle bir şey olmadı ve iyi çalıştım. Şu an da bunun meyvelerini yiyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:18

İLGİLİ HABERLER