Spor
  • 30.9.2011 00:56

ARDA'LI ATLETİCO MADRİD BİR PUANI ZOR KURTARDI!..

Arda'nın 80 dakika oyunda kaldığı maçta İspanyol ekibi Fransızların Rennes ile deplasmanda 1-1 berasere kaldı.Arda'nın oldukça etkisiz kaldığı maçta Atletico Madrid'in golünü Juan Fran attı.
Atletico Madrid, Fransız ekibi Rennes ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Kötü bir performans sergileyen Atletico'da Arda da etkili olamadı.
La Liga'da Barcelona'ya karşı yedek kalan Arda'nın ilk 11'de başlayıp 80 dakika forma giydiği maçta, Atletico Madrid ile Rennes Juanfran ile Montano'nun karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.
VİDEO İÇİN LÜTFN LİNKİ TIKLAYINIZ...

Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı maça Rennes çok hızlı başlarken, ilk yarı boyunca sahaya hakim olan taraf oldu. Ardalı Atletico ise sahaya arzuladığı oyunu yansıtmakta zorlandı. Arda da istekli futboluna rağmen etkili olamazken, maçın 27. dakikasında rakibine arkadan kayarak yaptığı müdahalenin ardından Hüseyin Göçek tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Fransız temsilcisi ikinci yarıya da üstün bir futbolla başlarken, aradığı golü 56. dakikada buldu. Kolombiyalı Victor Hugo Montano'nun uzaktan şutu savunmanın sırtına çarparak ağlara gitti ve Rennes 1-0 öne geçmeyi başardı.

Golden sonra Atletico Madrid hareketlenmeye başladı. Arda'nın da hareketlenmesiyle pozisyonlar bulan Atletico Madrid, özellikle Falcao ve Diego ile bulduğu şansları değerlendiremedi. Brezilyalı yıldız Diego'nun bir şutu direkten dönerken, Arda'nın orta sahadan Falcao'ya çıkardığı harika pasta, Kolombiyalı yıldız ceza sahası içinde pozisyonu bitiremedi.

Milli oyuncumuz Arda Turan 80. dakikada yerini bir başka yeni transfer Juanfran'a bıraktı. Maçın 86. dakikasında Salvio'nun girdiği pozisyonda Madrid ekibi korner kazanılırken, Arda'nın yerine giren Juanfran kornerden gelen ortada yaptığı vuruşla takımına puanı kazandırdı: 1-1.

Gruptaki ilk karşılaşmada Celtic'i yenen Atletico bu beraberlikle puanını 4'e çıkarırken, Udinese deplasmanından puansız dönen Rennes ilk puanını kazanmış oldu. Grubun 3. haftasında Atletico Madrid Udinese'ye konuk olurken, Rennes Celtic'i konuk edecek.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER