Spor
  • 24.1.2014 00:32

Arena'da Aziz Yıldırım fırtınası

Salı akşamı Fransa'dan İstanbul'a dönen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Panathinaikos karşısında takımını yalnız bırakmadı.

Yargıtay kararı sonrası zor günler geçiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geleneği bozmadı ve takımının dünkü Euroleague karşılaşmasını da Obradaovic’in hemen arkasında seyretti.

Maç öncesi de taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Yıldırım ikinci çeyreğin ortasında taraftarların tezahüratlarını ayağa kalkıp onları selamlayarak karşılık verdi. Başkan’a, genel sekreter Mahmut Uslu ile teknik direktör Ersun Yanal da eşlik etti. 

Futbolcular da yalnız bırakmadı
Fenerbahçe Ülker’e zorlu Panathinaikos maçında sarı lacivertli futbolculardan da destek vardı. Başta takım kaptanı Volkan Demirel olmak üzere, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Alves, Webo da Ülker Arena’daki yerlerini aldı.

Yıldırım taraftara kızdı
Fenerbahçe Ülkerli Bogdanoviç faul atarken pota arkasındaki taraftarlar tezahürat yapıyordu. Aziz Yıldırım oyuncunun konsantrasyonu bozulmasın diye susmalarını işaret etti ama başkanı görmeyip devam ettiler. Bunun üzerine Aziz Yıldırım el kol hareketleri ile susmalarını daha kızgın bir şekilde istedi. Mahmut Uslu da kendisine yardımcı oldu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER