Spor
  • 13.9.2013 22:12

Arena'da Cuma kabusu!..

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında Galatasaray kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırladı. Mücadele 1-1 berabere tamamlandı.

Cuma günleri kazanmakta zorlanan Galatasaray, Süper Lig'deki 'cuma' kayıplarına TT Arena'daki MP Antalyaspr karlşılaşmasında da devam etti. Sarı kırmızılılar, 1-1 beraberlikle sahadan 11'lik beraberlikle aydıldı.


Süper Lig'de son iki yılın şampiyonu "Cim Bom", Medical Park Antalyaspor'u yenerek, iki maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17 Eylül Salı günü sahasında Real Madrid ile oynayacağı gruptaki ilk maç öncesi moral bulmak amacındaydı. Milli takım arasının ardından taraftarıyla buluşan sarı kırmızılılılarda Selçuk İnan, Gökhan Zan ve Hamit Altıntop'un sakatlıkları bulunuyordu. Terim, milli maçlardan geç dönen Muslera ve Sneijder'i de Real maçını düşünerek kadroya almayınca takımı oldukça eksik bir kadroyla sahneye sürdü. kalede eray'la başlayan Galatasaray'da Engin ve Emre ilk 11'de kendilerine yer bulan isimler oldu. Bruma ise yedekler arasındaydı.

Maça Galatasaray, çok hızlı bir giriş yaptı. İlk 8 dakikada 2 topu direkten dönen sarı kırmızılılar, bir çok fırsatı harcadı ve futbolun klişesi olarak golü kalesinde gördü. 20. dakikada Diarra'nın çevirdiği topu Tita çok sert bir vuruşla ağlara gönderdi ve ilk şutunda takımını öne geçirdi.

Golden sonra Burak'la önemli fırsatlar yakalayan galatasaray, bir türlü aradığı golü bulamadı ve devre arsına 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle girildi.

İkinci yarıya da Galatasaray, hızlı başlamak istedi, lk 5 dakikada pozisyon buldu ama sonra Antalyaspor, rakibinin hızını kesmeyi başardı ve sarı kırmızılıları set oyununun dışına çıkardı. uzun toplarla etkili olmaya çalışan sarı kırmızılılar poziyon bulamadı.

75.dakikada ise Galatasaray beraberliği buldu. Sabri'nin ortasını arka direkte iyi takip eden drogba, bu sezonki ilk golüyle maça dengeyi getirdi. kalan bölümde Galatasaray'ın inanılmaz baskısı sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Böylece Galatasaray son 3 maçta 6 puan bırakmış oldu. Antalyaspor ise ilk 4 haftadaki 3. beraberliğini aldı.

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR

Son düdük çaldı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
90' Galatasaray'ın baskısı devam ediyor. MP Antalyaspor tamamen kendi yarı alanında.
90' Çok etkili bir Galatasaray atağında Sabri, sağ kanattan ceza alanına ortasını yaptı ve kale sahası içinde Drogba'nın kafa vuruşu yandan dışarıya çıktı.
90' Bu arada maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.
90' Tempo oldukça yüksek. Top bir o kalede bir bu kalede. Galatasaray sağ kanattan köşe vuruşu kullandı ama savunma topu uzaklaştırdı.
89' Tehlikeli gelişen MP Antalyaspor atağında rakip ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Isaac'in sert şutu üstten dışarıya çıktı.
88' MP Antalyaspor'da son oyuncu değişikliği. Tita yerini Murat Duruer'e bıraktı.
87' Kullanılan köşe vuruşunda MP Antalyaspor bir anda kontra atağa çıktı. Tita, ileride tek başına kalınca Chedjou araya girip topu takımına kazandırdı.
86' Galatasaray'da rakip yarı alanda topla buluşan Bruma, ceza alanı dışından kaleye çok sert bir şut çekti ama Hakan son anda topu kornere gönderdi.
85' Yine aynı noktadan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
84' Sarı kırmızılı ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ön direğe yapılan ortaya Chedjou yükselip kafa vuruşunu yaptı ama savunmaya çarpan top yine kornere gitti.
83' MP Antalyaspor çok hızlı kontra atağa çıktı ama Diarra'ya atılan topta ofsayt bayrağı kalktı.
82' Etkili gelişen Galatasaray atağında Drogba, rakiplerinden bir bir sıyrılıp ceza alanına girdi ve dar açıdan vuruşunu yaptı ama kaleci Hakan topu kontrol etti.
81' Bu kez gelişen MP Antalyaspor atağında sağ kanattan ceza alşanına yapılan ortada Eray, topu kontrol ettikten sonra elinden kaçırdı ama ardından Diarra, Eray'a faul yaptı.
80' Bruma, sağ kanatta rakibinden sıyrıldıktan sonra pasını Burak'a verdi. Burak'ta ceza yayı üstünde rakibinden sıyrılıp pasını ceza alanındaki Umut'a verdi. Umut'un sağ çaprazdan sert şutu uzak direğin yanından dışarıya gitti.
80' Bruma, sağ kanatta rakibinden sıyrıldıktan sonra pasını Burak'a verdi. Burak'ta ceza yayı üstünde rakibinden sıyrılıp pasını ceza alanındaki Umut'a verdi. Umut'un sağ çaprazdan sert şutu uzak direğin yanından dışarıya gitti.
79' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Burak, ceza alanında bulunan Drogba'ya ortasını gönderdi. Drogba'nın yakın direkten vuruşu yandan dışarıya çıktı.
78' Mehmet Sedef, mücadelenin dördüncü hakemine yoğun itirazlarından sonra sarı kart gördü.
77' Gelişen MP Antalyaspor atağında Mehmet Sedef, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
76' Didier Drogba, bu sezon ilk golünü attı. Galatasaray'ın baskısı devam ediyor.
75' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, ceza alanına ortasını yaptı ve seken topla arka direkte baş başa kalan Drogba, düzgün bir vuruşa topu ağlara gönderdi.
75' Konuk ekip atağında sağ kanatta topla buluşan Mehmet Sedef, ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topu Diarra, aşırtma bir vuruş yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
74' Etkili gelişen Galatasaray atağında Bruma'nın pasında Burak ceza alanına girdi ve şutunu çekti ama top yandan dışarıya çıktı.
73' Galatasaray'ın rakip kaledeki beraberlik arayışlarını sürdürüyor.
72' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topa Drogba'nın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
71' MP Antalyaspor'da oyuncu değişikliği. Emrah Başsan oyundan çıktı ve yerine Deniz Barış oyuna girdi.
70' Galatasaray savunmasında Semih Kaya, rakip ceza alanına uzun bir top gönderdi ama top doğrudan dışarıya çıktı.
68' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Engin Baytar oyundan çıktı ve yerine Sabri Sarıoğlu oyuna girdi.
67' Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Bruma, uzak kale direğine ortasını yaptı ve Umut, boş kaleye topu gönderemedi ve top yandan dışarıya çıktı.
66' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma, pasını Hakan'a verdi. Hakan'ın ortasına savunma ayak koydu ve topu kornere gönderdi.
65' Milan Baros, Galatasaraylı taraftarların alkışları arasında oyundan çıktı.
64' MP Antalyaspor'da oyuncu değişikliği. Milan Baros yerini Lamine Diarra'ya bıraktı.
63' Galatasaray, rakip kaleyi sağ çaprazdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı. Burak topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top farklı bir şekilde dışarıya çıktı.
62' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Emre Çolak oyundan çıktı ve yerine Bruma oyuna girdi.
62' Bir başka Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Drogba, ceza alanına girdi ve topu içeriye çevirdi ama savunma topu kornere gönderdi.
61' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda uzak kale direğine yapılan ortada Hakan topu göğsüyle kalecisi Eray'a kazandırdı.
60' MP Antalyaspor, kontra atak geliştirdi ve ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Serkan'ın şutu Hakan'ın müdahalesiyle kornere gitti.
59' Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada yine savunma topu uzaklaştırdı.
58' Bir başka Galatasaray atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.
57' Çok etkili bir Galatasaray atağında Drogba, rakip ceza alanı yakınlarında rakibini geçip Umut'a pasını attı ve Umut son anda Burak'a pasını çıkarmak istedi ama savunma araya girdi.
56' Konuk ekip yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Engin, Insa'ya faul yaptı ve ardından yaşanan gerginlik sonrası Insa ve Engin sarı kart gördü.
55' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu ceza alanı dışına gönderdi. Ardından Tita'nınsert şutu üstten dışarıya gitti.
54' MP Antalyaspor, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Emrah, topla beraber ceza alanına girdi ama savunma topu kornere gönderdi.
53' Kullanılan serbest vuruşta Vederson, topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top barajdan döndü.
52' Bu kez gelişen konuk ekip atağında Isaac, ceza alanına yakın bir noktada Melo'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
51' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza yayına doğru yükseltilen topu Burak kontrol etti. Burak'ın ilk şutu savunmadan döndü ve ikinci vuruşunu ise kaleci Hakan Arıkan kontrol etti.
50' Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahası içine gelen topu Eray kontrol etti.
49' MP Antalyaspor atağında ceza alanı dışında Emrah'ın sert şutu savunmada Chedjou'ya çarpıp kornere gitti.
48' Galatasaray savunmasında Chedjou, rakip ceza alanına yüksek bir top gönderdi ama topa kimse hareketlenmeyince Hakan Arıkan topu kontrol etti.
48' Didier Drogba, kullandığı serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderdi ama top barajdan döndü.
47' Galatasaray çok etkili geldi. Sol kanattan Hakan'ın ceza alanına taşıdığı topa Umut Bulut'un vuruşunu savunma son anda ceza alanı dışına göndermek istedi. Ceza yayında Engin topu kontrol etti ve tam ceza alanına girecekken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Serkan Balcı da sarı kart gördü.
46' Galatasaray, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Nordin Amrabat oyundan çıktı ve yerine Umut Bulut oyuna girdi.
46' Tolga Özkalfa'nın düdüğüyle ikinci yarı MP Antalyasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Maç Özeti izlemek için tıklayınız...

İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45' Bu kez Galatasaray, rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Burak'ın müsait durumda kafa vuruşu yandan dışarıya çıktı.
45' MP Antalyaspor, rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada top doğrudan dışarıya gitti.
45' Bu arada ilk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.
45' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Eboue, ceza alanına girip yerden sert ortasını yaptı ama kaleci Hakan topu kontrol etti.
44' Bu kez orta alanda Burak Yılmaz'a yaptığı sert faulden sonra Emre Güngör sarı kart gördü.
43' Bu karara sert bir şekilde itirazlarda bulunan Chedjou, sarı kart gördü.
42' Gelişen MP Antalyaspor atağında Tita, rakip yarı alanın ilk metrelerinde Chedjou'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
41' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Amrabat, ceza alanı yakınlarına kadar gidip pasını Eboue'ye attı ama Eboue, bu topa hareketlenmedi ve top dışarıya çıktı.
40' Bu dakikayı orta alandaki karşılıklı pas kayıplarıyla geride bıraktık.
39' Galatasaray, rakip yarı alandaki baskısını sürdürüyor fakat final pasları şu ana kadar başarısızlıkla sonuçlandı.
38' MP Antalyaspor atağı sağ kanattan gelişti ve Isaac, ceza alanına yerden sert orta yaptı ama savunmada Chedjou, topu karşıladı.
37' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza alanı içinde sol çaprazda Burak topla buluştu ama zayıf şutu kaleci Hakan'da kaldı.
36' Bu kez gelişen MP Antalyaspor atağında Vederson, ceza alanı dışından sol çaprazdan sert şut çekti ama top üstten dışarıya çıktı.
35' Galatasaray savunmasında Eboue, topla beraber rakip ceza alanı yakınlarına kadar gidip Melo'yla duvar pası yaptıktan sonra pasını ceza alanındaki Burak'a gönderdi ama savunma araya girdi.
34' Sağ kanattan gelişen MP Antalyaspor atağında Mehmet Sedef, ceza alanına ortasını yaptı ama kaleci Eray için kolay bir top oldu.
33' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortayı savunma karşıladı.
32' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Emre Çolak, ceza alanına yüksek bir orta gönderdi ama savunmada Ferdinand topu kornere gönderdi.
31' Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından Galatasaray savunması baskıyla topu kazandı.
30' Gelişen MP Antalyaspor atağında hızla rakip ceza alanına hareketlenen Tita, Engin'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
29' MP Antalyaspor kalecisi Hakan Arıkan, her kale vuruşunda oldukça zaman harcadığı için Tolga Özkalfa tarafından sözlü bir şekilde uyardı.
28' Bu kez gelişen konuk ekip atağında Insa, topu ayağına fazla tutunca Engin araya girip topu kazandı.
27' Kullanılan köşe vuruşunda uzak kale direğine yapılan ortada Melo'nun kafa vuruşu yandan dışarıya çıktı.
26' Gelişen Galatasaray atağında Melo, yarı alanından rakip yarı alana geçip, ceza alanına koşu yapan Amrabat'a pasını attı. Amrabat, rakip savunmayla beraber topa hareketlendi ve MP Antalyaspor savunması topu kornere gönderdi.
25' MP Antalyaspor yarı alanında topla buluşan Drogba, bir rakibinden sıyrıldıktan sonra pasını ceza alanına hareketlenen Burak'a gönderdi ama savunma araya girdi.
24' Kullanılan köşe vuruşunda, topla buluşan Melo, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girdi ve yerde kaldı ama hakem devam dedi. Melo, penaltı bekledi.
23' Galatasaray atağında Burak Yılmaz'a atılan ara pasında Burak topu aldı ve sağ çaprazdan vuruşunda savunma topu kornere gönderdi.
22' Galatasaray yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Chedjou, Baros'a faul yaptı.
21' MP Antalyaspor, ilk etkili atağında golü bulmuş oldu.
20' Galatasaray savunmasının arkasına koşu yapan Isaac'e atılan uzun topu Isaac kontrol etti ve ceza alanına girip yerden pasını Tita'ya verdi. Tita'nın gelişine sert şutu ağlarla buluştu.

20' GOL! Tita
19' Galatasaray'ın baskısı devam ediyor. Sol kanattan bu kez Amrabat ortasını yaptı ama Hakan için kolay bir top oldu.
18' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Burak'ın kafa vuruşu yandan dışarıya çıktı.
17' Bu kez gelişen Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Burak, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma araya girdi ve topu kornere gönderdi.
15' Sol kanattan gelişen MP Antalyaspor atağında Vederson, Chedjou'dan sıyrılıp ceza alanına girdi ama savunmada Eboue, topu aldı ve ceza alanı dışına gönderdi. Ceza alanı dışında Emrah'ın sert şutu üstten dışarıya gitti.
14' Kullanılan serbest vuruşta Drogba, topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top barajdan döndü.
13' Galatasaray atağında Didier Drogba, hızla rakip ceza alanına hareketlendi ama Emre'den sıyrılmak isterken Emre topa eliyle müdahale etti. Galatasaray serbest vuruş kullanacak.
12' Hızlı gelişen Galatasaray atağında Amrabat, sağ kanattan hızla ceza alanına hareketlendi ve yerden pasını Burak'a gönderdi. Burak, kayarak topa hamle yaptı ama yetişemedi. Ardından kaleci Hakan ve Burak çarpıştı ve kısa bir sakatlık geçirdiler.
11' MP Antalyaspor, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Melo, topu karşıladı.

9' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Emre Çolak, ceza alanı dışından sert bir şut çekti ama top direğe vurdu ve ardından savunma topu kornere gönderdi.

8' Sarı kırmızılı ekip rakip yarı alandan serbest vuruş kullanacağı sırada Tita buna izin vermedi ve Tita sarı kart gördü.
7' Galatasaray'ın rakibi üstündeki baskısı devam ediyor. Türk Telekom Arena tribünleri de desteğini sürdürüyor.
6' Bir kez daha sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Hakan Balta, ceza alanına orta şut karışımı bir top gönderdi. Üst direğe vuran top sağ kanada açıldı ve Emre Çolaki bu kez kale sahasına ortasını yaptı. Yerden seken topu kaleci Hakan Arıkan zor da olsa kurtarmayı başardı.
5' Bu kez sol kanattan hızlı gelişen Galatasaray atağında Burak Yılmaz, ceza alanı içi sol çaprazdan plase vuruşunu yaptı ama top uzak direğin yanından dışarıya gitti.
4' Hızlı gelişen MP Antalyaspor atağında Milan Baros, hızla ceza alanına hareketlendi ama son anda Chedjou, ayağını koyup topu kazandı.
3' MP Antalyaspor yarı alanında topla buluşan Drogba, Tita'nın sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
2' Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte Galatasaraylı oyuncular hazırlık pasları yapıyor.
1' Tolga Özkalfa'nın düdüğüyle birlikte karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.
-  Türk Telekom Arena'da İstiklal Marşı'mız okunuyor.
-  Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, geçen sezondan kalan cezasını tamamladı ve tam 159 gün sonra Türk Telekom Arena'da takımın başında olacak.

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Gençerler, Serkan Akarca
Galatasaray: Eray İşcan, Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Melo, Engin Baytar (Dk. 67 Sabri Sarıoğlu), Amrabat (Dk. 46 Umut Bulut), Emre Çolak (Dk. 62 Bruma), Burak Yılmaz, Drogba
Medical Park Antalyaspor: Hakan Arıkan, Serkan Balcı, Emre Güngör, Ferdinand, Gökçek Vederson, Tita (DK. 89 Murat Duruer), Bohigues, Mehmet Sedef, Emrah Başsan (Dk. 71 Deniz Barış), Isaac, Baros (Dk. 64 Diarra)
Goller: Dk. 20 Tita (Medical Park Antalyaspor), Dk. 75 Drogba (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 8 Tita, Dk. 44 Emre Güngör, Dk. 46 Serkan Balcı, Dk. 56 Bohigues, Dk. 78 Mehmet Sedef, Dk. 83 Isaac, Dk. 90+2 Hakan Arıkan (Medical Park Antalyaspor), Dk. 43 Chedjou, Dk. 56 Engin Baytar (Galatasaray)

 

MAÇTAN NOTLAR
Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Medical Park Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 159 gün sonra Türk Telekom Arena'da takımının başında sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte, geçen sezondan kalan cezasını tamamlayarak Eskişehirspor deplasmanında görev yapan tecrübeli teknik adam, uzun bir aranın ardından Türk Telekom Arena'da lig maçında takımını yönetti.

Geçen sezonun 28. haftasında, 6 Nisan 2013 tarihinde oynanan Mersin İdmanyurdu (3-1) maçının ardından 9 maç ceza alan Terim, tam 159 gün sonra bir lig maçında Türk Telekom Arena'da takımının başında sahada bulundu. Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, Terim'e sevgi gösterisinde bulundu. Tecrübeli teknik adam, taraftarların "İmparator Fatih Terim" şeklindeki tezahüratlarına saha kenarında alkışla karşılık verdi.

GALATASARAY, 4 DEĞİŞİKLİKLE ÇIKTI
Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçına son oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasına göre kadroda 4 değişiklikle çıktı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Terim, Uruguay Milli Takımı'ndan bugün dönen kaleci Fernando Muslera ile Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in yanı sıra, sakatlıkları bulunan Selçuk İnan ve Gökhan Zan'ı, Medical Park Antalyaspor maçının kadrosuna almadı.

Terim'in, Hollanda Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Estonya ve Andorra ile yaptığı maçlarda forma giyen Sneijder ile Muslera'yı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17 Eylül Salı günü oynanacak zorlu Real Madrid maçı öncesi dinlendirdiği belirtildi. Kalede Muslera'nın yerine genç Eray İşcan'a görev veren Terim, orta alanda da Sneijder'in yerine Nordin Amrabat'a forma giydirdi. A Milli Takım'da geçirdiği sakatlık nedeniyle kadroda bulunmayan Selçuk İnan'ın yokluğunda orta sahada Emre Çolak oynarken, Gökhan Zan'ın yerine savunmada ise Chedjou görev yaptı. Sarı-kırmızılı takımda sakat futbolculardan Hamit Altıntop ile yabancı kontenjanı nedeniyle Albert Riera ve Dany Nounkeu da kadroya alınmadı.

MUSLERA, LİGDE 23 MAÇ SONRA SAHADA YOK
Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'de 23 hafta aradan sonra bir maçta görev yapmadı. Uruguay Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde oynadığı Peru ve Kolombiya maçlarında 90'ar dakika sahada kalan Muslera, İstanbul'a rötarlı geldiği için teknik direktör Fatih Terim tarafından Medical Park Antalyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Urugaylı kaleci, Süper Lig'de en son geçen sezonun 15. haftasındaki Sivasspor maçında kadroda yer almamıştı.

SELÇUK İNAN, GALATASARAY'DA 5. KEZ LİG MAÇINDA YOK
Sakatlığı nedeniyle Medical Park Antalyaspor maçında forma giymeyen Selçuk İnan, Galatasaray kariyerinde 5. kez lig maçında oynamadı. 2011-2012 sezonu öncesinde Trabzonspor'dan transfer edilen yıldız futbolcu, ilk sezonunda Galatasaray'ın oynadığı 40 maçın 1'inde, geçen sezonda yapılan 34 maçın 3'ünde sahada yer alamadı. Bu sezon ise ligdeki ilk 3 maçta forma giyen Selçuk İnan, sakatlığı nedeniyle Medical Park Antalyaspor maçında görev yapamadı. Başarılı futbolcu, böylece geldiğinden beri sarı-kırmızılı ekibin ligde oynadığı 78 maçın sadece 5'inde sahada yer alamadı.

ERAY İŞCAN, İLK KEZ 11'DE
Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, kariyerinde ilk kez Süper Lig'de bir maça ilk 11'de başladı. A Takım'a geçen sezon yükselen Eray, bir çok mücadelede 18 kişilik kadroda yer alırken, sadece ligin 32. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanan Sivasspor maçında sonradan oyuna dahil olmuş ve 10 dakika oynama fırsatı bulmuştu. Genç kaleci, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da sarı kırmızılıların Balıkesirspor'la oynadığı maçta sonradan oyuna girmişti.

BRUMA YEDEKLER ARASINDA
Galatasaray'ın Portekiz'in Sporting Lizbon takımından transfer ettiği Bruma, Medical Park Antalyaspor maçında yedekler arasında yer aldı. Teknik direktör Fatih Terim, Portekizli futbolcuyu Akdeniz temsilcisi ile oynanan maçta yedekler arasında tuttu.

BAROS, GALATASARAY'A KARŞI
Medical Park Antalyaspor'un Çek futbolcusu Milan Baros, eski takımı Galatasaray'a karşı ilk kez sahaya çıktı. Yıllarca Galatasaray forması giyen Çek futbolcuya sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde tribünlere çağırarak alkışladı. Taraftarlar, tribünde üzerinde "Evine hoşgeldin Milan Baros" yazılı pankart açtı. Ağustos 2008'de Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edildikten sonra 4 sezon Galatasaray forması giyen Baros, Şubat 2013'te ülkesinin takımlarından Banik Ostrava'ya geçiş yaptı. Çek futbolcu, 2013-2014 sezonu başında ise Medical Park Antalyaspor formasıyla Süper Lig'e döndü. Galatasaray'daki 93 lig maçında 48 gol atan Baros, bu alanda Galatasaray tarihinin en skorer 10 oyuncusundan biri olmayı başarmıştı.

ERDAL KESER'E PLAKET VERİLDİ
Türk Telekom ve Galatasaray Kulübü işbirliğiyle başlatılan "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesinde, Medical Park Antalyaspor maçında sarı-kırmızılıların eski futbolcularından ve şu anda Galatasaray Sportif AŞ'de uluslararası baş scout olarak görev yapan Erdal Keser'e plaket verildi.

Karşılaşma öncesinde düzenlenen törende Erdal Keser'e özel bir plaket takdim edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:04

İLGİLİ HABERLER