Gündem
  • 30.6.2020 00:56

Arınç'dan FETÖ açıklaması!.. Baykal hariç herkes bunlarla görüştü

Arınç'tan FETÖ açıklaması: Bütün siyasetçiler belki Deniz Baykal hariç bunlarla bir araya gelmiştir.. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Üyesi Bülent Arınç, FETÖ konusunda söylediği ''Masum değiliz hiçbirimiz'' sözlerine açıklık getirdi. 

Bülent Arınç Habertürk yayınına telefonla bağlanarak "FETÖ'de kimse masum değil" sözlerine açıklık getirdi. Arınç’ın açıklamaları şöyle:

-15 Temmuz’un siyasi ayağı araştırılmalı. FETÖ örgütü nasıl silah kullanacak bir noktaya geldi? İşin politik, toplumsal boyutu var. Bütün siyasetçiler bunlarla bir araya gelmişlerdir.

-2011 seçimlerinden sonra FETÖ kendini belli etmeye çalıştı. Gülen’i ziyaret etmeye giden milletvekilleri var. Bunlara plaket verenler var. 15 Temmuz’da KPSS’de soru çalındığını öğrendik. 15 Temmuz’dan önce kim konuştu?

-Kendilerini bu kadar gizleyenlere biz hüsnüzan göstererek güzel yüzlerine aldanmışsak buna ne denecekse denecek ama bilin ki; herkes bunun içerisinde bir kere kendini buldu.

-Bütün siyasetçiler belki Deniz Baykal hariç bunlarla bir araya gelmiştir.

MHP'li Cemal Enginyurt tepki gösterdi

Bülent Arınç ne yapmak istiyor? "Belki Deniz Baykal hariç bütün siyasetçiler bunlarla bir araya gelmiştir"demiş.Kendine suç ortağı arama telaşı bu olsa gerek.Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Necmettin Erbakan (Allah rahmet eylesin) fetöye her zaman mesafe koymuş iki liderdir.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2020 01:04

İLGİLİ HABERLER