Gündem
  • 26.5.2013 11:44

Arınç'ın çifte mutluluğu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kronos Otel'de kızı Ayşenur ile damadı Ekrem Yeter'in çocukları 10 yaşındaki Mehmet Akif ile 4 yaşındaki Etka Şamil'in sünnet düğününe katıldı.

Arınç ve eşi Münevver Arınç'in davetlilerle tek tek ilgilendiği düğünde, Bülent Arınç'ın doğum günü dolayısıyla ailesinin hazırladığı sürpriz video gösterildi. Videoda aile üyeleri Arınç'ın doğum gününü kutladı.

Arınç, burada yaptığı konuşmada torunlarının mürüvvetini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, torunlarından birisinin isminin Mehmet Akif, diğerinin isminin ise Etka Şamil olduğunu belirtti.

Şeyh Şamil'in hayatının kendisi için örnek olduğunu söyleyen Arınç, her umreye gidişinde 'taşlardan birinin altında o vardır' diye  ayrıca dua ettiğini bildirdi.

Arınç, onun ismini torunlarından birine vermekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Ailesinin kendisi için hazırladığ video gösterisinden haberinin olmadığını söyleyen Arınç, 65 yaşında olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Eskiden emeklilik yaşı olarak gözümüzde büyüyen bir yaşa kavuşmuş olduk. Allah hayırlı ömür versin inşallah. Bugüne kadar hayatın güzel günlerini, zor günlerini, Allah razı olsun önce anne babamla sonra kıymetli eşimle, çocuklarımla göğüsledik. Güzel günlere kavuştuk. Sabır zamanında beraber sabrettik, üzüldüğümüz zaman birlikte üzüldük ama hiç kopmadık, yılmadık güzel günlerin geleceğini her zaman düşündük ve tahayyül ettik. Allah nasip etti, bugün de bir yaşımızı daha deviriyoruz. Allah bizlere de sizlere de hayırlı uzun ömürler versin."

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajı gönderdiği düğüne, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile çok sayıda davetli katıldı. TBMM Başkanı Çiçek ve Bakan Çelik, Arınç'ın torunu Bülent'i bir süre kucaklarına alarak sevdi.

Arınç'a torunları ve eşi Münevver Arınç, kendi fotoğraflarının yer aldığı iki tablo hediye etti. Bursa Valisi Şahabettin Harput'un da Arınç'ın doğum günü için "Kalbimin Sahibi Sensin" şarkısını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:00

İLGİLİ HABERLER