Gündem
  • 29.9.2011 13:02

ARINÇ'TAN BDP'YE: YOLUNUZU GÖZLEMİYORDUK

Bursa'da AS TV'nin sorularını cevaplandıran Arınç, hükümet olarak bugünlerde en çok üzüldükleri, üzerinde konuştukları konunun terör olduğunu, milletin de acısını, duygularını, hissiyatını dile getirdiğini söyledi.
Arınç, şunları söyledi: ''Terör, son günlerde bir yoğunluk kazandı. Maalesef asker-polis derken sivil insanlara, kadınlara, çocuklara, masum, sokakta yürüyen, arabada seyahat eden varlıklarımıza yöneldi. Bu fevkalade üzüntü verici. Şüphesiz üzüntümüz büyüktür. Ölenler bizim insanımızdır, Allah onlara rahmet etsin. Yapanlar konusunda da tabii bir kısmının failleri takip ediliyor, bir kısmıyla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Biz bu işin üstünden geleceğiz. Terör muvaffak olamayacak. Buna kesinlikle inanıyoruz. Bu yapılanlar belki onların son çırpınışları. Çünkü milletimizin topyekûn nefretini kazanan, lanetini kazanan çirkin eylemler. Bunların devam etmesi mümkün değil. Bunların cezasız kalması da mümkün değil.''
Arınç, BDP'li milletvekillerinin, TBMM çalışmalarına katılma kararı aldığının hatırlatılması üzerine Arınç, ''Evet bugün açıkladılar. Doğrusu gözümüz yolda 'ne gün gelecekler' diye bir beklenti içinde değildik'' değerlendirmesinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER