Asayiş
  • 30.4.2013 22:21

Arızalı asansör can aldı...

Çorum'da asansör boşluğuna düşen kişi hayatını kaybetti.
     Yeniyol Mahallesi'nde 5 katlı bir iş merkezinin asansörünün "aşırı yük alarmının" devreye girdiğini fark eden iş merkezi sakinleri, durumu bina yöneticisine bildirdi.
     Bina yöneticisinin haber vermesi üzerine gelen asansör onarımı yapan firma çalışanları, 4'üncü katta bulunan asansör kabinini birinci kata indirdi. Daha sonra ikaz alarmını devre dışı bırakmak amacıyla asansör boşluğuna giren çalışanlar, burada bir kişiyi hareketsiz halde yatarken buldu.
     Durumun bildirilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi, serbest muhasebeci ve mali müşavir Uğur Küçüktataroğlu (53) olduğu belirlenen kişiyi yaklaşık 45 dakika müdahale etmesine rağmen kurtaramadı.
     Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Küçüktataroğlu'nun cesedi, otopsi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Küçüktataroğlu'nun 4'üncü kattan asansör boşluğuna düşerek başına aldığı darbe ve aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Asansörün aşırı yük alarmının ise Küçüktataroğlu'nun, zemindeki aşırı yük alarmı kablosunun üzerine düşmesi sonucu faaliyete geçtiği sanılıyor.
    
     Muhabir: Gazi Nogay - İsmail Çimen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER