Asayiş
  • 2.4.2021 12:51

"Arkadaşımı arayıp 'Tecavüz edeceğim' demiş..."

Antalya'nın Alanya ilçesinde 24 yaşındaki Beyza Yurttaş'ın Bülent Y. isimli şahıs tarafından kaçırılarak otomobil içerisinde feci şekilde darbedilmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Gözü dönmüş adam, serbest bırakıldıktan sonra gelen tepkiler üzerine tekrar savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Son dakika haberine göre, kâbusu yaşayan Beyza Yurttaş ise uğradığı şiddeti anlattı. Yurttaş'ın ifadeleri kan dondurdu. Genç kız, Bülent Y.'nin kendisini araca zorla bindirdiğini, şiddet uygularken karısını arayıp o anları canlı yayında izlettiğini, karısının da bu sırada "İyi yapmışsın aşkım biraz da benim için vurur musun?" dediğini söyledi. Yurttaş, aynı zamanda "Bülent Y. arkadaşımı arayıp 'Birazdan tecavüz edeceğim, iyi izleyin' demiş" ifadelerini kullandı.

Antalya'nın Alanya ilçesi'nde yaşayan Beyza Yurttaş, iddiaya göre eski sevgilisi Bülent Y. tarafından otomobiline bindirilip, darbedildi. Yüzü tanınmayacak şekilde bayılana kadar dövüldüğünü öne süren Beyza Yurttaş, daha sonra eski sevgilisi tarafından evinin önüne bırakıldı. Kendine gelen Yurttaş, jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Jandarma olayın ardından Bülent Y.'yi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Bülent Y. karakoldaki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Olayın ardından Yurttaş'ın tanınmaz hale geldiğini gösteren fotoğrafları sosyal medyada yayıldı. Genç kadının yüzü gözü şiş ve kan içindeki fotoğrafları sosyal medyada bir anda yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları olaya tepki gösterdi.

TEKRAR GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

Olayın sosyal medya üzerinde yayılmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine Bülent Y. jandarma ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bülent Y. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 


 

Güncellenme Tarihi : 2.4.2021 12:56

İLGİLİ HABERLER