Asayiş
  • 10.3.2021 05:41

Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim misali!.. Canlı yayında dayak skandalı

Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un arkadaşı Gökhan Özbolat, bir kadını tekme tokat dövdüğü anları canlı yayında paylaştı. Görüntülere sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Ankara'da Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde bir evde ölü olarak bulunmuştu. Genç kızın intihar ettiği öne sürülürken, Çakır'ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ümitcan Uygun olayın baş şüphelisi olarak kayıtlara geçti. Çakır'a şiddet uyguladığı anları kayda alan Uygun, genç kızın baygın hallerini canlı yayında yayınlamıştı.

TikTok fenomeni" Gökhan Özbolat canlı yayında kadına şiddet uyguladı

CANLI YAYINDA PAYLAŞTI

Yaşanan gelişmelerin üzerine uyuşturucu madde kullandığı için tutuklanan ve cezaevinde olan Uygun'un yakın arkadaşı Gökhan Özbolat da benzer bir olayla gündeme geldi. Saldırgan Özbolat sosyal medyada açtığı canlı yayında, bir genç kızı darbettiği anları paylaştı.

Kızın çığlıklarına aldırış etmeyen Özbolat kızın suratı ile vücudunun çeşitli yerlerine art arda tekme ve yumruklar salladı. Bu anlara ait görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, kullanıcılar duruma tepki gösterdi.

uygun1.jpg

ÜMİTCAN UYGUN'UN ARKADAŞI

Gökhan Özbolat isimli erkek de bir kadına şiddet uygularken görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Özbolat'ın Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu belirtilirken daha önce de sık sık sosyal medyada canlı yayın yaptıkları belirtildi.

 

Güncellenme Tarihi : 10.3.2021 05:52

İLGİLİ HABERLER